Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Call of Duty: Ghosts a legkelendőbb nextgen játék

X1-en és PS4-en is az Infintity Ward játékát veszik meg a legtöbben.

2013.11.27. 15:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Ghosts tekinthető a legújabb konzolgeneráció eddigi legsikeresebb játékának, mivel az első eladási adatok szerint az Infinity Ward akciójátékát vásárolták meg eddig a legtöbben. Az adatok elsősorban Észak-Amerikára vonatkoznak, de ugyanúgy az Egyesült Királyságban is a legkelendőbb címnek számít. Az elsőség érvényes a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra egyaránt, mivel a játékosok mindkét konzolon az új Call of Dutyt indítják el legtöbbször.
"Világszerte a Call of Duty: Ghosts a következő konzolgeneráció vezére. Mindenhol vezeti az eladási toplistákat PlayStation 4-en és Xbox One-n egyaránt." - nyilatkozta Eric Hirshberg, az Activision vezetője.
Azon lehet vitatkozni, hogy megérdemelt-e a játék sikere, mivel az valójában semmiben sem múlja felül vagy nyújt többet a széria előző 2-3 részénél. Ennek megfelelően PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on nem is kapott túl hízelgő értékeléseket és mostanra eljutottunk oda, hogy a játékosok is inkább csak legyintenek a Call of Duty hallatán. Ha viszont az eladási mutatók (függetlenül a platformtól) ismét az eget verdesik, úgy valószínűleg 2014 őszén is ugyanezt a játékot fogjuk megkapni, csak a borító lesz más... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Ghosts

« Előző hír: Külön délutáni belépő is lesz a PlayIT-re
Következő hír: PlayStation Vitára is megjelent a The Amazing Spider-Man »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

SwitcX88
SwitcX88 2013.11.27. 16:02
Imádom az ilyen elfogult felfogású híreket.
GeryG
GeryG 2013.11.27. 16:06
Mivel nem értesz egyet?
GustyX
GustyX 2013.11.27. 16:11
Valahogy várható volt szvsz.

Viszont én fontosabb Ghosts hírnek tartom, hogy eltörölték a 6GB limitet.

A mai patchel pedig Riely kapott egy kis TressFX-et:D:D:D
GeryG
GeryG 2013.11.27. 16:15
Az eladási adatokon én sem lepődtem meg egy cseppet sem. Évek óta ez a tendencia, mert minden rajongó a szívére teheti a kezét: a CoD a Modern Warfare 1 óta jó ha összesen 20%-ot változott. Legyen szó grafikáról vagy játékmenetről. Anno hatalmasat durrant a moziszerű egyszemélyes kampánnyal és főleg az egyébként is népszerű multijával. Az Activision pedig azóta ebből él, talán ki is van kötve a két csapatnak (IW és Trey), hogy ne nyúljanak bele drasztikusan, nehogy "elrontsák"... :D

Kapott TrexsFX-et? Na erre lehet, ránézek! XD
Corvus5
Corvus5 2013.11.27. 16:50
Bocs, nem vagyok képben... mégis hány játék jelent meg eddig az új konzolokra?

Egyébként elnézve a grafikáját messze nem kaptam nextgen élményt. A kutya mozgásáról inkább a Mesterlövész jutott eszembe, mint egy igazi németjuhász. Arról nem is beszélve, hogy vajon mitől olyan észrevehetetlen egy 40 kilós kutya a hátán egy bazinagy adóvevővel, hogy 2 méterről nem veszi észre az ellen? A két mp alatt kinyírok vele egy embert dologról már nem is szólva.