25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Bulvár

Kevin Tancharoen kiszállt a Mortal Kombat moziból

A két szezont megélt webes sorozat megálmodója 2011 óta dolgozott az új mozifilmen, de most végleg kiszállt a projektből.

Írta: GeryG

A Mortal Kombat Legacy pilotja eredetileg egy új Mortal Kombat mozihoz készült, célja pedig a filmstúdiók meggyőzése volt, hogy támogassák a projektet. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és végül egy webes minisorozatként valósultak meg a tervek. A Legacy néhány hete jelentkezett a második évaddal, ám a háttérben 2011 óta folytak a mozifilm előkészületei is. Ezeket a munkálatokat szintén Kevin Tancharoen felügyelte, akinek a sorozatot is köszönhettük, ám a napokban Twitter csatornáján bejelentette, hogy kiszállt a projektből.
"3 év Mortal Kombat után úgy döntöttem, más kreatív lehetőség után nézek. Minden résztvevőnek sok sikert kívánok! Köszönöm!" - olvasható Tancharoen bejegyzése.
Hogy valójában milyen okok húzódnak meg a döntés hátterében, csak találgatni lehet, ahogyan azt is, hogy innentől miként alakul az új Mortal Kombat mozi sorsa.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!