Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Alig kell lövöldözni a Watch_Dogsban

A játék 95%-a csendben, vérontás nélkül is végigjátszható lesz.

2013.10.06. 12:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Watch_Dogs játékmenetének egyik meghatározó eleme lesz a lopakodás. Ez olyannyira igaz, hogy a történet 95%-a mindenféle vérontás és lövöldözés nélkül, pusztán okosan lopakodva is végigjátszható lesz. A küldetések elején persze majdnem mindig mi dönthetjük el, hogy milyen úton kívánjuk végrehajtani: minden feltűnést kerülve vagy épp halomra lőve minden szembejövőt.
"A küldetések 95%-a lopakodva is kivitelezhető lesz, ahogyan a menekülések és üldözések során sem lesz szükség lövöldözésre. Tehát az egész a játékosok döntésén múlik. Csak nagyon kevés olyan küldetés lesz, amely emberek megölésére kényszerít minket." - magyarázta Dominic Guay, a játék rendezője. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: A Bad Company nem szűnt meg, csak nyaral
Következő hír: Memoria »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.10.06. 22:20
A gamescomos demóban kifejezetten durva túlerővel álltunk szemben, ha lövöldözésre került a sor, és Aiden nem is szuperkatona, nagyon sérülékeny, így ajánlott inkább a hackelésre és lopakodásra támaszkodni.
Dark Archon
Dark Archon 2013.10.07. 10:12
Térden kell lőni mindenkit, az nem halálos ;)
GeryG
GeryG 2013.10.07. 10:31
Igen, a gamescomos demo igazából jobban hasonlított a GTA-ra. :D De nem baj, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a végeredmény, már csak a demo miatt is.