Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Játékokkal és miegymással bővül a Deus Ex széria

Már dolgoznak egy új epizódon, mely PC-re és a következő konzolgenerációra érkezik majd. Egy artwork képet kaptunk belőle.

2013.10.03. 07:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Eidos Montreal fejlesztőcsapat blogján jelent meg David Anfossi stúdióvezető levele, aki részletesen - bár igazi konkrétumok nélkül - beszélt a Deus Ex széria jövőjéről. Mindenekelőtt megtudhattuk, hogy október 22-én jelenik meg a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, a két évvel ezelőtti játék kibővített változata, amelyben megjelenik a második képernyő használata, ez a manapság igen sokszor előkerülő vezérlési mód. Xbox 360-on a SmartGlass megoldással, PS3-on egy PS Vita segítségével, míg Wii U-n a GamePad kijelzőjén kapunk plusz vezérlési lehetőséget.
Ennél fontosabb azonban a Deus Ex: Universe bejelentése. Gyakorlatilag ezzel foglalják össze a szériához kapcsolódó minden további terméket, ami nem csak játékokat takar. Jönnek tabletre és okostelefonra is tartalmak, valamint várhatóak könyvek, képregények és miegyebek - de természetesen játékok nélkül se maradunk. Mint a blogbejegyzésből kiderül, a kanadai fejlesztőcsapat már dolgozik a következő Deus Ex epizódon, amely PC-re és az új konzolgeneráció képviselőire fog megjelenni. Igaz, Anfossi a célplatformokon kívül mást már nem árult el, mindössze egy grafikai látványtervet osztott meg a gamerekkel. Ezen a játékban megjelenő sötét jövőkép jelenik meg: egy gettóvárost láthatunk, amely azért épült, hogy elhatárolja egymástól a lakosság különböző rétegeit. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Deus Ex: Mankind Divided

« Előző hír: Október végén jelenik meg az Endymion felemelkedése
Következő hír: PS3-ra is megjelent a Girl Fight »