Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Tovább hasít a Star Citizen

Immáron a 20 millió dollárt is átlépte a játékra összedobott pénz, így kapunk FPS harcokat a bolygókon.

2013.09.28. 17:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte már nem is lep meg senkit, mikor a Star Citizent fejlesztő Roberts Space Industries bejelenti, hogy a játék adományainak összege újabb mérföldkőhöz érkezett. Ez történt a napokban is, ugyanis elérték a bűvös 20 millió dolláros lélektani határt, vagyis belső nézetű akciót is kapunk a bolygók felszínén.
"Ez azt jelenti, hogy a kibővítjük a játék FPS mechanikáját, amelyet már korábban elkészítettünk az űrhajókhoz. Mostantól bármikor bekapcsolódhatunk az éppen zajló ütközetekbe, megtámadhatunk kalózbázisokat, bajba jutott kolóniák segítségére siethetünk, vagy épp megütközhetünk a Vanduul fosztogatókkal: a lehetőségek száma végtelen." - olvasható Chris Roberts blogján.
Természetesen a gyűjtés nem áll le, az új célkitűzés a 22 millió dollár. Ennek elérése esetén a játékosok saját arcképüket importálhatják a játékba, hogy pilótájuk a megszólalásig hasonlítson rájuk. A játék egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint valamikor 2014-ben debütálhat, kizárólag PC-re. Aki szeretne beszállni a gyűjtésbe, a hivatalos oldalon megteheti. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Star Citizen

« Előző hír: Watch_Dogs infók
Következő hír: Pusztán egy tablettel is irányítható a Beyond: Two Souls »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

GeryG
GeryG 2013.09.29. 11:19
Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, erősen gondolkozom, hogy beszálljak én is a támogatók közé! Egyre inkább úgy tűnik, hogy megérné! :)