Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Még idén megjelenik a State of Decay PC-re is

Xbox 360-on már egy ideje elérhető és nagy népszerűségnek is örvend a zombis játék, amely még ebben az évben PC-re is megjelenik.

2013.07.18. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Xbox 360-ra már június eleje óta elérhető az Undead Studios zombis játéka, a State of Decay. A kizárólag digitális úton beszerezhető, nyitott világú alkotás nagy népszerűségnek örvend. Azt már a bejelentésekor is jelezték a készítők, hogy elsősorban a Microsoft konzoljára dolgoznak, de később PC-re is elkészül a játék, most pedig azt is biztossá tették, hogy a megjelenésére még ebben a naptári évben számíthatunk. A Steam Early Acces keretein belül valamivel hamarabb is kipróbálható lesz, ám ez a változat kizárólag kontrollerrel lesz irányítható, míg a végleges természetesen támogatni fogja a billentyűzet-egér párost is. Emellett a PC-s változat élesebb textúrákat kap, mindezt magasabb framerate mellett. Ezt leszámítva, tartalmi szempontból nem fog különbözni a PC-s és X360-as kiadás.
Utóbbihoz egyébként hamarosan megérkezik a harmadik nagy frissítés, amely után már NPC társainkat is magunkkal vihetjük portyáinkra. A készülő sandbox módról is esett néhány szó, amelyek szerint adott lesz egy völgy. Miután letelepedtünk, létrehoztuk a túlélőtáborunkat nekiláthatunk módszeresen megtisztítani a környéket a zombiktól. Ezt követően a csoport néhány tagjával odébb állhatunk egy másik völgybe, ahol mindent kezdhetünk elölről. A völgy mindig ugyanaz marad, de mindig nehezedik a dolgunk, több zombi lesz, kevesebb nyersanyag. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: State of Decay

« Előző hír: Knights of Pen & Paper +1 Edition
Következő hír: Mozgásban a Take On Mars »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.07.18. 14:13
Videók alapján nagyon jónak tűnik, egy próbát szerintem meg fog érni.