Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Bejelentették az F1 2013-at

A Codemasters idén sem hagyja a rajongókat száguldó cirkusz nélkül, a teljes 2013-as idényt átélhetjük benne. Nem csupán a pilóták, autók és istállók lesznek aktuálisak, de a szabályrendszer is.

2013.07.15. 15:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan elmondható az F1 szériáról, hogy beáll a FIFA - NHL - NBA - Call of Duty - Need for Speed játékok táborába, vagyis minden évben megkapjuk belőle az aktuális kiadást. Készül ugyanis az F1 2013, amelyet természetesen ezúttal is a Codemasters jegyez. Az új epizód a teljes idei szezont a képernyőkre varázsolja, minden pilóta, autó és istálló, valamint a teljes szabályrendszer az aktuálisnak megfelelő lesz. Készül továbbá az F1 2013 Classic Edition, amely a régi idők legendás versenyzőit és a legendás kommentátort, Murray Walkert is visszahozza. Olyan pilóták bukósisakját húzhatjuk magunkra, mint Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, vagy Gerhard Berger. Az F1 2013 a tervek szerint valamikor ősszel jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra. A következő generáció nem került szóba. A bejelentés mellé mindjárt négy trailer és néhány kép is társult. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «
Kapcsolódó játék: F1 2013

« Előző hír: Készül az Ultra Street Fighter IV
Következő hír: Mozgásban a Mad Max »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 1)

ufodani
ufodani 2013.07.26. 13:10
Ha már a valóságban nálunk van a mezőny, akkor nézzünk meg egy karikát a játékban is Mogyoródon, aztán majd október 4-től a kormány mögül is.