25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Ratchet & Clank: Into the Nexus

Az Insomniac Games néhány évvel ezelőtt már dolgozott a népszerű széria egy új epizódján, ám a Nexus alcímet viselő részt akkor elkaszálták. Most úgy tűnik, mégis elkészül.

Írta: GeryG

A Sony bejelentette, hogy az Insomniac Games gondozásában készül a Ratchet & Clank: Into the Nexus. A stúdió néhány évvel ezelőtt már dolgozott a széria egy új epizódján, amelyet akkor egyszerűen Nexus alcímen emlegettek, ám ez végül a süllyesztőben végezte. Most viszont bizonyos, hogy megjelenik az új rész, amely egy történetközpontú ügyességi játék lesz és a jövőben játszódó szériát gazdagítja. A jellegzetes humor mellett kapunk fejleszthető fegyvereket, valamint egy egészen új világot, amit felfedezhetünk, a történet pedig a Tools of Destruction és az A Crack in Time után játszódik. Megjelenésére ez év végén számíthatunk, kizárólag PlayStation 3-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Ratchet & Clank: Nexus
  • Ratchet & Clank: Nexus
  • Ratchet & Clank: Nexus
  • Ratchet & Clank: Nexus

Ratchet & Clank: Nexus

Platform:

Fejlesztő: Insomniac Games

Kiadó: Sony

Megjelenés: 2013. november 13.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!