Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

6 perc Pro Evolution Soccer 2014

Új trailer érkezett a Konami focis játékából, amely alatt vadonatúj grafikus motor dolgozik majd. A videóban az újdonságokat veszik górcső alá.

2013.06.30. 12:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Konami idén szeretné letaszítani a trónról az EA Sports focis sorozatát, ezért radikális változtatások mellett döntöttek, amikor belefogtak a Pro Evolution Soccer 2014 fejlesztésébe. Ilyen változtatás az új grafikus motor is, a választás a Fox Engine-re esett, amely elképesztően részletesen jeleníti meg a játékosokat valamint a stadionokat. A játékmenet terén is számos finomításra és újításra számíthatunk. Ami a FIFA sorozatban már pár éve megtörtént, most itt is sorra kerül, az új részben már 360 fokban tudjuk irányítani a játékosokat, valamint a mozgásterünk is lényegesen kibővül a tavalyi részhez képest. A labda mozgásának fizikai modellezése is sokkal aprólékosabb lesz. A mesterséges intelligencia a játékos minden mozdulatára reagálni fog, mind a csapattársak, mind az ellenfelek oldalán. Az új részben kiemelten fontos szerepet kap a csapat hangulata. A játékosok érzelmi állapotára hatással lesz a közönség, valamint az edzői megnyilvánulások, így valóban érezni fogjuk a különbséget egy-egy hazai és idegenbeli meccs között. Új megoldást kapnak a bedobások és a szabadrúgások is.
A Pro Evolution Soccer 2014 a fent leírtakat egy vadonatúj trailerben mozgás közben is megmutatja. A megjelenésre szeptemberben számíthatunk PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Pro Evolution Soccer 2014

« Előző hír: Felfedték a Total War: Rome II hivatalos gépigényét
Következő hír: Várható megjelenések - 2013. július »