Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Elrajtolt a WeareData weboldal

A Watch_Dogs új oldalán Berlin, London és Párizs napi működésébe nyerhetünk bepillantást.

2013.06.27. 15:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft új weboldalt indít a Watch_Dogshoz kapcsolódóan. Ez az oldal ma el is rajtolt, így az is kiderült, hogy pontosan milyen célt is szolgál.
"A WeareData látogatói megtapasztalhatják, hogy a Watch_Dogsban bemutatott világ, ahol minden mindennel összeköttetésben áll, a valóságban is létezik, és mindenki ugyanazon hálózat tagja. A WeareData görbe tükröt tart a mai világnak, és egészen más szögből mutatja be a látogatónak a várost, ahol él." - olvasható a leírásban.
A WeareData egyelőre három város, Berlin, London és Párizs életébe enged bepillantást. A kiválasztott városok zónákra vannak bontva, amelyeket 3D-s térképen látunk. Ezen pedig rengeteg élő információt találunk a telefonhálózatról, a tömegközlekedésről, a forgalomirányító lámpákról, de még a nyilvános mellékhelyiségekről is. Mindezt azt igyekszik bemutatni, hogy mennyire egyszerűen nyomon követhető ma már minden az életben. Az oldalon publikus és személyes jellegű dolgokat is találunk, így a facebook és twitter felhasználók publikus üzeneteit is elolvashatjuk.
A Watch_Dogs, amelyben hasonló mélységű világ vár arra, hogy felfedezzük, PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra november 22-én fog megjelenni, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig év végén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Lady Katarina áll a The Incredible Adventures of Van Helsing új DLC-jének középpontjában
Következő hír: Július közepén jelenik meg a Face Noir angol verziója »