Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

A Watch_Dogs nem Assassin's Creed

A Ubisoft megerősítette, hogy az ígéretes játék PC-re is ugyanakkor jelenik meg, mint konzolokra.

2013.06.26. 13:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft üzletpolitikájának egyik sajátossága, hogy a multiplatform játékok PC-re rendre a konzolos kiadások után jelenik meg, nem ritkán akár hónapokkal később. Ez az Assassin's Creed sorozatra is igaz, amelynek új része, az Assassin's Creed IV: Black Flag szintén így járt: a PC-s változat hetekkel a konzolos kiadás után fog megjelenni. A másik nagyon várt Ubisoft játék idén ősszel a Watch_Dogs lesz, amely PC mellett szintén megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra (valamint később PlayStation 4-re is). A kiadónak fel is tették a kérdést, hogy vajon ezt a címet is érinti-e a PC-s átok, amire szerencsére a következő választ adták:
"Megerősíthetjük, hogy a Watch_Dogs PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra egy időben, november 22-én fog megjelenni."
Addig még fél év hátravan, vagyis a franciáknak még rengeteg idejük van meggondolni magukat, de remélhetőleg ezt nem teszik meg. Hamarosan egy új weboldal is elrajtol, ami a Wearedata nevet viseli. Az oldalról egyelőre nem derült ki, hogy milyen célt szolgál, mivel az indulásig még egy napot várnunk kell. Az előzetes találgatások szerint a többjátékos módhoz lehet valami köze, esetleg a játékhoz készülő külső alkalmazáshoz. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy egyszerű statisztikai oldal lesz, ahol a játékosok teljesítményét követhetjük nyomon. Holnapra várhatóan kiderül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Skylanders SWAP Force E3 trailer
Következő hír: Bemutatták a WWE 2K14 borítóját »