Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs Jimmy Fallon műsorában

A népszerű éjszakai show-ban is megfordult a Ubisoft idei gyöngyszeme, ahonnan egy videó formájában új jelenetek érkeztek.

2013.06.20. 15:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Korábban még nem látott jelenetekkel van tele a legújabb videó, amely a Watch_Dogsból érkezett. A Ubisoft idén ősszel érkező akciójátékának marketing hadjárata nagyon erős költségvetéssel rendelkezhet, ugyanis legutóbb a Late Night with Jimmy Fallon című népszerű televíziós műsorban vendégszerepelt. A játékról ismét Aisha Tyler mesélt, aki a Ubisoft E3-as sajtótájékoztatójának házigazdájaként szerepelt múlt héten. Róla az is kiderült, hogy a játékban is szerepelni fog. A videóban a játékmenet több elemét is bemutatták: a már sokat látott hackerkedésen túl volt üldözés lábon és autóban egyaránt. Utóbbi során az is kiderült, hogy Jimmy Fallon nem tud vezetni.
A Watch_Dogs PC-re, PlayStation 3 és Xbox 360-ra november 22-én jelenik meg, míg PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra valamikor év végén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Charlie Miller lesz az idei Hacktivity fő előadója
Következő hír: Június 25-én jön az Arma 3 Beta »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 6)

Dino
Dino 2013.06.20. 17:06
OFF: A Ubisoft konferencián se esett le, hogy Aisha Tyler volt a Friendsben Charlie... :D
-T0ng-
-T0ng- 2013.06.20. 17:33
:D Nekem se ne aggódj:D Ezer meg egy fórumot megnéztem, hogy ki ő...mert hát valljuk be szemre való teremtés:D Aztán jött az "aztaaaakrvaaaaa tééényleg bmeeeeg":D
GeryG
GeryG 2013.06.20. 17:46
Akkor nekem ezért sem lehetett ismerős korábbról. Messziről kerülöm ezeket a sorozatokat! :D Ennél már csak a menny anyádba sorozat rosszabb... :)
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.06.20. 17:48
Szokták mondani, hogy halottról jót vagy semmit...nos, ez nálam a Jóbarátokra is igaz! :-P
GeryG
GeryG 2013.06.20. 17:59
Ha jól tudom - pont itt olvastam valamelyik topikban - eredetileg "halottról igazat vagy semmit! :D

A hozzászólásom természetesen az én véleményemet tükrözik, én nem szeretem ezeket az aláröhögős (jah, ez poén volt, bocsi...) sorozatokat. :) Egyet szerettem csak, azt is inkább gyerekkoromban, az meg a rém rendes volt. :)