Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty: Ghosts - itt az első játékmenet trailer

Az Xbox One bejelentése alkalmával először láthattuk a játékot mozgásban.

2013.05.21. 20:30 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az Infinity Ward nem kisebb feladatot vállalt magára ezúttal, mint gyökeresen megújítani a világ legkelendőbb videójáték-sorozatát. A Call of Duty: Ghosts nem is szűkölködik újításokban, elég a dinamikus pályákra, a testreszabható katonánkra vagy a teljesen új grafikus motorra gondolni. Az Xbox One bejelentése alatt egy kulisszák mögötti videóban először láthattuk mozgásban az újdonságok egy részét, majd néhány percre rá megérkezett a hivatalos trailer is. A sztori szerint amerika katonai és politikai ereje romokban hever, a maradék elitkatonából szerveződött a Ghost alakulat, akik csak egymásra számítva vehetik fel a küzdelmet a betolakodókkal. Ezúttal egy kutya is segíti majd előrehaladásunkat, ezzel is tovább színesítve a lehetőségeket. Ezúttal ne számítsunk Modern Warfare 3 szintű óriás tankcsatákra, a történet inkább a rajtaütéses, gerilla harcmodort részesíti előnyben. Többet bizonyára a 20 nap múlva kezdődő E3-on tudunk majd meg. Nektek eddig hogy tetszik? Szerintetek mennyire kelhet majd versenyre a legnagyobb rivális Battlefield 4 által nyújtottakkal? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «


Kapcsolódó játék: Call of Duty: Ghosts

« Előző hír: Xbox Reveal Event élő közvetítés
Következő hír: Megérkezett a Splinter Cell: Blacklist kooperatív módjának trailere »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 15)

erpy
erpy 2013.05.22. 09:42
" Ezúttal ne számítsunk Modern Warfare 3 szintű óriás tankcsatákra"

Frissitsétek fel a memóriám, de rohadjak meg, ha volt valamelyik MW részekben olyan rész, ahol egyszerre volt kettőnél több tank egy helyen.. Mert szerintem nem,

Óriás tankcsata alatt valami hasonlót képzelnék el mint bf3-ban a tank superiority.
fZolee
fZolee 2013.05.22. 11:10
CoD vs Battlefield, Coke vs Pepsi, Apple vs Samsung, stb......halal unalmas "vitak".
En sem ertem az emberek miert gondoljak, hogy KELL egyet valasztaniuk es nem szerethetik mindkettot.
Aki pedig a masikat lenezi a velemenye miatt az s*gghulye.. vagy csak tinedzser meg. :-D
erpy
erpy 2013.05.23. 20:04
Talán igazad van, vagy mégse. Cod és a Bf konkurens játék. A bf-t válaszottam. Mert jobban megfelelt az elvárásaimnak, viszont egyiket se nézem le, és nem is vagyok tinédzser :)
Vannak dolgok, amit nagyon jól eltaláltak a Cod/Bf3-ban, van amit kevésbé. Mindkét játéknak vannak előnyei hátrányai, ami eldönti hogy ki melyikkel fog tartósan játszani.

Viszont ahogy irtam, egy kib****tt tankcsatára nem emlékszem a Cod-ban. Voltak részek, ahol voltak járművek, amit gyalogosként 1-1 javelinnel el lehetett pusztitani. Viszont akkor a cikk irója ne beszéljen hülyeségeket, hogy " óriási tankcsaták" mert ilyenek nem voltak a játékban. (emlékeim szerint)
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.05.23. 20:09
Pedig voltak, főleg a 2VH-s részekben, amikor tankkal kellett menteni, és irtani hol fegyverest, hol tankokat.
erpy
erpy 2013.05.24. 11:35
Igazad van. Ott voltak, arra emlékszem is. Viszont ha kicsit feljebb olvasol, akkor láthatod hogy, kifejezetten a Modern Warfare részekről vitatkoztunk.

" Ezúttal ne számítsunk Modern Warfare 3 szintű óriás tankcsatákra" <-- és ebbe a mondatba kötöttem bele.

Játékban a jövő/d (x)

Még mindig rengeteg szülő ellenzi, ha gyermeke a szabadidejét számítógépes játékokkal tölti, pedig ma már számos videójáték túllépett a puszta szórakoztatáson. A játék során szerzett készségek sok esetben akár továbbtanuláskor, illetve a munkavállalásnál is hasznosíthatók, így a – persze nem túlzásba vitt – játék közvetetten a gyerek jövőjét is szolgálhatja. De hogyan képeznek minket és gyermekeinket a játékok?