Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty: Ghosts - Immáron hivatalos, érkezik a következő rész

A díjnyertes sorozat következő része Ghosts címen érkezik.

2013.05.01. 19:47 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az Activision egyik legnagyobb sikerű sorozatának legújabb része a Call of Duty: Ghosts lesz, ez már egészen biztos. Az Infinity Ward által fejlesztett résszel egy új fejezetet kívánnak nyitni a nagymúltú sorozat történetében, így nem vállalkoznak kevésre. Ha a korábban közölt pletykák igaznak bizonyulnak, teljesen biztosan valami igen izgalmasnak leszünk tanúi. Húsz nap múlva, az új Xbox bemutatásának alkalmával fogjuk először látni a játékot. Addig is megjelent az első hangulatkeltő trailer a játékhoz, amelyből kiderül, hogy ki miért is viseli azt a bizonyos maszkot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Ghosts

« Előző hír: Bemutatták a The Last of Us két különleges kiadását
Következő hír: Ma este bemutatják a GRID 2 első fél óráját »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 10)

Fade
Fade 2013.05.05. 14:29
Szerintem meg a Modern Warfare története lezárult és ez sem Ghostról fog szólni. Valószínűleg kezdenek egy új történetet, ahogy a játék technikai oldalát is meg akarják újítani.
Lacko
Lacko 2013.05.06. 12:10
Nem a maszk miatt. Hanem, hogy olyan elit egység tagjai leszünk, akik szellem módjára megvédik a szabad világot. Ez gondolom beszivárgást és pusztítást jelent. De majd meglátjuk a gameplayt. Ja és én nem erre a modern ghost reconra gondoltam, hanem az eredetire.
erpy
erpy 2013.05.08. 16:59
Még ~2 hét és kiderül kinek lessz igaza :)
balays82
balays82 2013.05.09. 10:33
Valószínűleg nem neked. Már csak azért sem, mert állítólag a Sledgehammer Games már elkezdte a Modern Warfare 4-et, amit hamarosan hivatalosan is bejelentenek.
GustyX
GustyX 2013.05.09. 12:42
Na, erről még nem is hallottam. Ha igaz, kíváncsi vagyok rá hogyan alakulna a történet, bár szívem szerint egy előzmény/spinoffizé/kimaradt részeket játszanék MW4 alatt.

A Ghosts-nak pedig semmi köze sem lesz az MW szériához, sőt! Korban inkább egy Ghost Recon Future Soldkierhez fog közel állni, mivel állítólag itt is megjelenik a drón és az álcaruha.

Már várom az első bemutatót, ha mind igaz, akkor egy új CoD4-et kapunk.

Lacko: überamericansoldier, szuperképzett, highend3 felszereléssel, akik egy szupertitkos elit katonai alakulathoz tartoznak. Csak a szokásos:D.

Ha még lehetne TPS-ben is játszani....:).

Remélem az E3-on bejelntik a fent említett GR folytatását. Van miért várni az ilyen kiállításokat:D