25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Black Ops II Uprising DLC-t

A pletykák megalapozottak voltak, valóban április közepén érkezik a második nagy DLC.

Írta: GeryG

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk azokról a pletykákról, amelyek szerint a Call of Duty: Black Ops II második nagyobb DLC-je, az Uprising, április 16-án rajtol el. Az Activision legújabb bejelentése hivatalosan is megerősíti ezt a híresztelést. A DLC ezúttal is Xbox 360 exkluzívként kezdi meg pályafutását, majd néhány héttel később PC-re és PlayStation 3-ra is elérhetővé válik.
A csomag négy kompetitív pályával egészíti ki a játékot. A Magma egy hatalmas, épp kitörőfélben lévő vulkán lábánál fekvő faluban játszódik. Az Encore leginkább egy hatalmas szabadtéri fesztivál helyszínére emlékeztet. A Vertigo első ránézésre nagyon hasonlít a Crysis 2-ből és Crysis 3-ból ismert felhőkarcolós pályára, itt is egy toronyház tetején eshetünk egymásnak. A Studio pedig a nevéhez hűen egy filmstúdió díszletei közé repíti a játékosokat.
Természetesen ezúttal is bővül a zombis játékmód is, méghozzá a Mob of the Dead pályával. Ezúttal Alcatraz kies szigetén kell túlélnünk az élőholtak egyre keményebb támadásait. Ennek megfelelően a börtönsziget fénykorának megfelelő fegyverek állnak majd rendelkezésünkre, segítségünkre pedig olyan keményfiúk állnak, mint Chazz Palminteri, Joe Pantoliano, Michael Madsen és Ray Liotta. A DLC a hivatalos bejelentéssel együtt megkapta első trailerét is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: Black Ops II

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2012. november 13. PC
n/a: PS3, X360, Wii, WiiU

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!