Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty: Ghosts pletykák

Ezen a címen érkezhet a folytatás, ha hihetünk a pletykáknak.

2013.03.25. 18:33 | szerző: Fade | kategória: Játék

Ha hihetünk az alábbi videónak, az Activision sorozatának legújabb epizódja Call of Duty: Ghost néven fog megjelenni. A kiszivárgott információ szerint rendhagyó módon elvetették a Modern Warfare címet, ám a sztori mégis az MW széria történetében fog gyökerezni. Ezúttal egy új irányba fog továbbkígyózni a történetszál, amely hasonlóan modern környezetben fog játszódni, mint a Treyarch Black Ops 2-je, viszont itt futurisztikus fegyverekre és kütyükre nem számíthatunk. A sztori szerint valami világrengető esemény történik a jövőben, amely előtérbe helyezi az akkor már elavultnak számító fegyverzetet a jövőbeliekkel szemben. A többjátékos mód töltőképernyői dinamikussá válnak, láthatjuk ahogy például egy helikopterről leereszkedünk a pályára, így gyakorlatilag egy minijáték keretein belül fogunk megérkezni a csata helyszínére. A játékosok mozgáskultúráját is átdolgozzák, a sokat vitatott "dolphin dive" (amikor futásból vágódunk hasra hirtelen) ezúttal megszűnik, helyette a Crysishez hasonló becsúszást hozhatjuk majd elő, amely közben természetesen lőhetünk is. A hasalás és a guggolás mechanikája is változik kissé, valamint ezúttal leskelődhetünk majd a sarkok mögül is, hasalva pedig oldalra gurulhatunk majd, amolyan DayZ-szerűen.
A Spec Ops mód is eltűnik, helyette valami újat kapunk majd, több minijátékkal fűszerezve. Felkészülhetünk egy, a jelenleginél rombolhatóbb környezetre is, ám ez még tesztfázisban van, így semmi sem biztos. Több tárgy lesz a környezetünkben amivel interakcióba léphetünk, ami vagy halálos veszélyt rejteget, vagy előnyünkre fordíthatjuk azt. A videó szerint a játék PC mellett csak és kizárólag a következő generációs konzolokra fog megjelenni. A játék bejelentése május elseje környékén várható. Drift0r, a videó készítője egy nagyon megbízható - természetesen névtelen - forrásra hivatkozik az információkat illetően, de mindent a leírtak közül kezeljünk pletykaként. Mindenesetre ha valóban ilyen játék készül, tényleg beköszönthet az új éra a Call of Duty történetében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty: Ghosts

« Előző hír: Battlefield 3: End Game
Következő hír: Total War: Rome II - jönnek az egyiptomiak »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

GustyX
GustyX 2013.03.25. 20:40
"Amúgy hangsúlyozza, hogy Ghosts, többes számban :D"

Várjuk szeretettel. A csúszkálás pedig már a MoHWF-ben is jól szerepelt, de a delfin merülés hiánya látatlanban is zavaró.
subject17
subject17 2013.03.25. 21:22
Nem akartam ide is beböfögni :P De látom megtetted helyettem.
Yourmom
Yourmom 2013.03.25. 22:16
Ezt most nem ertem, akkor ez a video nem MW3, hanem ez egy video az uj Call of Duty bol?
Yourmom
Yourmom 2013.03.25. 22:17
Jaah a faszi beszel az ujrol, nem szoltam.:D Le volt nemitva a telom amikor eloszor megneztem.
Royce95
Royce95 2013.03.26. 18:59
Yourmom ez egy MW3 videó :)