Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs - a PC és az új generáció előnyt élvez

Az év egyik legjobban várt játéka alatt vadonatúj motor dolgozik majd, a fejlesztés terén pedig a PC és a következő generációs konzolok állnak az első helyen.

2013.02.26. 20:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb érdekes információk láttak napvilágot a Ubisoft legújabb aranytojást tojni készülő tyúkjáról, a Watch_Dogsról. Ezek szerint a fejlesztés során a PC-s, valamint a PlayStation 4-es (illetve a még be nem jelentett új Xboxra készülő) változat áll az első helyen, és csak ezeket követheti a PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadás. Egyelőre úgy tűnik, minden érintett platformra egy időben fog megjelenni a játék, de szerencsére ezúttal a számítógépes játékosok nem egy porttal kell, hogy beérjék.
"Korábban minden játékot először Xbox 360-ra készítettünk el, majd ezt fordítottuk le PlayStation 3-ra. Ez rengeteg időbe és pénzbe került. Ezúttal viszont a PC-s változaton dolgozunk, és ez lesz később olyan konzolokra portolva, mint a PlayStation 4. Jelenleg a fejlesztők tehát a számítógépes és a következő generációs konzolokra szánt változatokon dolgoznak. Később más csapatok feladata lesz, hogy a játékot a jelen generációs konzolokra is átültessék. Előfordulhat, hogy az E3-mon két különböző változatot is be fogunk mutatni." - magyarázta Yves Guillemot egy holland magazinnak.
A napokban bemutatott új trailer után felröppentek olyan pletykák és találgatások, amelyek szerint a játék alatt az Assassin's Creed III-ban is használt motor dolgozik majd, ám a kiadó ezt gyorsan cáfolta.
"A Watch_Dogs alatt egy vadonatúj motor dolgozik, amely a Disrupt nevet kapta és kifejezetten ehhez a játékhoz írták a Ubisoft Montrealnál. Nem az Assassin's Creed motorja."

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Command & Conquer képek
Következő hír: Resident Evil 6 benchmark »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 4)

Skorpio90
Skorpio90 2013.02.26. 21:03
Trololo Pc-s portot kapnak a konzolosok? :D Mondjuk nem hiszem el.
Artemius '89
Artemius '89 2013.02.26. 21:41
Kár, hogy nem az AC 3 motorja :D Arról legalább már biztosan tudom, hogy viszi a vasam :P
Dark Archon
Dark Archon 2013.02.26. 21:49
Pedig elhiheted, mert én is azt olvastam, hogy a PS4 x86 alapú lesz, így jóval könnyebb lesz az átjárhatóság. Ez remélhetőleg a PC-s játékok hasznára válik.
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.02.26. 21:55
+1. :-D