Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Command & Conquer képek

A játékot fejlesztő Victory Games egyelőre nem tűz ki megjelenési dátumot, ehelyett inkább minden erejükkel a fejlesztésre koncentrálnak.

2013.02.26. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Régen hallatott magáról a bő egy éve bejelentett új Command & Conquer játék. A bejelentés óta sok változáson esett át a projekt, egyfelől elvesztette eredeti címét, másfelől - sokak örömére - ingyenessé vált. A látványért a DICE Frostbite 2 motorja felel majd, vagyis részletgazdag egységekre és lenyűgöző összecsapásokra számíthatunk. Erről tanúskodik a most érkezett néhány új felvétel is. A fejlesztő Victory Games csapatánál egyébként szintén örülnek az ingyenes, vagyis a nem dobozos kiadásnak, hiszen így nagy teher került le a vállukról. A dobozos játékok esetében ugyanis nagyon fontos szerepet játszik a megjelenési idő, ami jelentősen bekorlátozza a fejlesztők lehetőségeit, kompromisszumokra kényszeríti őket. Így viszont a megjelenés után is folyamatosan bővíthetik a játékot, valamint annak minden egyes elemére kellő időt szánhatnak. Azt is elárulták, hogy hosszú távú terveik vannak a C&C sorozattal.
"Szeretnénk azt mondani, hogy 2013 a Command & Conquer játékok következő tíz évének kezdete lesz, és mi fektetjük le az alapokat hozzá. Ahogy korábban is mondtuk, az első játékunk a Generals univerzumában játszódik majd, ám később szeretnénk ezt kibővíteni a Tiberium és a Red Alert világaival is, de akár egy teljesen új történet sem kizárt. Ez az egész egy folyamatosan üzemelő szolgáltatás, hiszen hetente, havonta, folyamatosan bővítjük a játékot: új univerzum, kampány, egyszemélyes küldetések, játékmódok stb." - nyilatkozta Jon Van Caneghem, a stúdió vezetője. Az új Command & Conquer tehát - az eredeti címéhez hűen - a Generals világában fog játszódni, és a tervek szerint még idén megjelenik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Command & Conquer

« Előző hír: Holnaptól ingyenes az Uncharted 3 multija
Következő hír: Watch_Dogs - a PC és az új generáció előnyt élvez »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

Artemius '89
Artemius '89 2013.02.26. 21:42
Számomra a C&C az előző játékkal akkora csalódás volt, hogy nagyon jót kell hozniuk, hogy kiengeszteljenek...
Barthezz
Barthezz 2013.02.26. 22:18
"folyamatosan bővítjük a játékot: új univerzum, kampány, egyszemélyes küldetések, játékmódok"

Ezaz! Tehát mégiscsak lesz single rész, max később érkezik egy DLC keretében. ^^
LordMatteo
LordMatteo 2013.02.26. 22:23
Tudod, hogy mi az a DLC? :D

Csak mert annak fényében én nem reménykednék túl hosszú kampányban...inkább ilyen achievmentekért teljesíthető minijátékokra számítok inkább.
Barthezz
Barthezz 2013.02.26. 22:27
Tudom, te pöcs. :P Minikampányok, de legalább lesz. :-D

Meg ha folytatják az RA és a Tiberium univerzumot, ott majd biztosan kapunk normális kampányt, RA-nál ez egyenesen kihagyhatatlan ziccer lenne, a Tiberium-vonalat meg több nyitott szállal lezáratlanul hagyták (Kane átment a kapun, scrinek visszatérése), ott meg ezért. 8-)
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.02.27. 06:56
Remélem a régi motor lecserélésével, és hogy PC-és megjelenésről van szó, végre kukázzák a fix 30 FPS-t.