Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Jövő héten indul az Arma 3 Alpha

A végleges játék a harmadik negyedévre várható.

2013.02.26. 16:52 | szerző: Dino | kategória: Játék

Március 5-én, azaz jövő kedden adja ki a Bohemia Interactive az Arma 3 alfa verzióját, amelyhez bárki szerezhet hozzáférést, csak elő kell rendelnie a játékot. (Sőt, igazából még azt se feltétlenül, de erről később.) Az alfa verzióban a fő - nemrég Altisra átnevezett - sziget melletti, 20 négyzetkilométer területű Stratis lesz bejárható, és a teljes verzió tartalmának egy része lesz benne: 3 frakció, 8 jármű, 12 fegyver különféle szerelékekkel, 4 bemutató küldetés, 2 multiplayer pálya, valamint pályaszerkesztési és modolási lehetőség. Az alap előrendelői csomag 24,99 euróba kerül, és az alfa verzió mellett természetesen a béta verzióhoz való hozzáférést és a majdan megjelenő teljes játékot is tartalmazza. 39,99 euróért vásárolható meg a Digital Deluxe kiadás, amely extraként a megjelenéskor letölthető soundtracket, térképeket és taktikai útmutatót (digitális formátumban) ad a fentiek mellé, valamint egy ajándék Arma: Cold War Assault kódot (ez az Operation Flashpoint: Cold War Crisis 2011-es újrakiadását jelenti). Végül aki nagyobb mértékben szeretné támogatni a fejlesztőket, 69,99 euróért választhatja a Supporter Edition változatot (míg az előbbi két csomag a Steamen is megvásárolható, ez kizárólag a store.bistudio.com oldalon szerezhető be), és a fentiek mellé kap egy Arma X kódot (az összes Arma játék gyűjteménye), az Arma 3-hoz később kiadásra kerülő összes DLC-t, egy emblémát a neve mellé a játék fórumán, valamint a neve bekerül a vége feliratokba is. A Supporter Edition március 5-től július 16-ig lesz megvásárolható. Az másik két csomag csak kezdetben lesz kedvezményes, a béta indulásától az alap változat ára 34,99 euróra nő, míg a végleges játék 49,99 euróba fog kerülni. A Digital Deluxe csomag a béta indulásától 49,99 euró lesz (és ennyi lesz a végleges ára is).
A fentiek mellett lehetőség lesz ingyen is hozzájutni az alfa verzióhoz, egy héttel később, március 14-étől. Egyrészt a játékhoz kapcsolódó közösségi csatornákon és különböző oldalakon sorsolnak majd kódokat az Arma 3 Alpha Lite-hoz, másrészt pedig aki megveszi bármelyiket a fent részletezett előrendelői pakkok közül, az három ilyen kódot elosztogathat. Az ingyenes verzió azért pár korlátozást is tartalmaz: a szerkesztőnek csak egy része használható, nem lesz modolási lehetőség, és a multiplayer rész is kimarad belőle.
Az Arma 3 a tervek szerint a második negyedévben vált béta verzióra, a végső változat megjelenését pedig a harmadik negyedévre tervezik a cseh fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Májusban érkezik a Samsung Galaxy Note 8.0
Következő hír: Holnaptól ingyenes az Uncharted 3 multija »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 19)

sulyid
sulyid 2013.02.28. 11:52
Igen, az irániak irónikus módon (többek közt) izraeli harcjárműveket használnak, bár van a játékban pár olyan dolog, amire még utalás sem volt a valós haditechnika fejlesztések között, vagy már felszámolták őket...
LordMatteo
LordMatteo 2013.02.28. 12:19
Görögországot is. Nem csak azt. A fél világot, és azt is.
Lacko
Lacko 2013.02.28. 12:44
A fél világba Törökország is beletartozik. Mi ezen a nem érthető? Nyilván nem kerülték ki.

Amúgy ennek kapcsán jutott eszembe, hogy ezeket a cseh fejlesztőket csak nem az ókori perzsa-görög háborúk ihlették?
ainder
ainder 2013.02.28. 14:02
Uraim félre lett értve egy két dolog én arra gondoltam hogyha a fél világot elfoglalták már akkor biztos kikerülték a törököket mert őket legyűrni nem két kifli.
:-)
Lacko
Lacko 2013.02.28. 14:18
Ha sikerült a ruszkikat lenyomni, akkor hidd el a törököket se nehéz. :D