Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch_Dogs PlayStation 4-re

Újabb részletek érkeztek a Ubisoft játékáról, egy játékmenet videóval és öt friss screenshottal.

2013.02.21. 10:32 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Ubisoft tavalyi E3-as sajtótájékoztatójának óriási durranása volt a Watch_Dogs. A sandbox világú játékra nagyon sokan várnak azóta is kíváncsian, a tegnapi Sony sajtótájékoztató alkalmával pedig újabb részleteket árultak el a fejlesztők. Azt már tavaly is láthattuk, hogy főhősünk, Aiden Pearce bármilyen elektronikus rendszerbe képes behatolni és azokat meghackelni (konkrétan Chicago központi operációs rendszerébe, a ctOS-be jut be okostelefonján keresztül), most azonban azt is megtudtuk, hogy az emberekről tárolt adatokhoz is ugyanúgy hozzá tudunk férni bárhol. Egy-egy szereplőt kiválasztva azonnal megjelenik róla pár alapadat, de olyan infókat is kijelez HUD-unk, mint például hogy mekkora valószínűséggel lesz valakiből áldozat. Egy másik személy felett pedig meg is jelenik az a felirat, hogy X%, hogy megtámad valakit, így aztán gyorsan közbe is avatkozhatunk. Miután kinyírtuk a gonosztevőt, természetesen nekünk is menekülnünk kell, a minket beazonosító biztonsági kamerát azonban gyorsan meghackelhetjük, hogy minél nehezebben akadjanak nyomunkra a hatóságok.
A Watch_Dogs a PlayStation 4 megjelenésével együtt kerül a boltokba (tehát ez év végére várható), PS4 mellett PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és PC-re. A fejlesztést elsődlegesen a Ubisoft Montreal végzi, azonban segíti őket még a cég bukaresti, párizsi és quebeci stúdiója is, valamint a Reflections csapata. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: PlayStation Meeting 2013 - PS4

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: PlayStation 4 - mit tudunk róla eddig?
Következő hír: PlayStation 4-re jön a Killzone: Shadow Fall »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 8)

GeryG
GeryG 2013.02.21. 13:06
Igen, nagyon úgy néz ki, hogy a Watch_Dogs lett a hivatalos cím! :)
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.02.21. 13:47
Tuti volt benne némi szkript. Amikor menekül előlünk a csávó és hátra lő, kilő valamilyen lámpát vagy mit, ami szikrázik:)
Mindenesetre lenyűgöző volt a gameplay videó. Szerintem így is fog kinézni a végleges cucc.
GeryG
GeryG 2013.02.21. 13:58
A próféta szóljon belőled!
Persze, itt-ott volt némi script, az még el is fér. Csak aztán ne legyen annyira szignifikáns a különbség a most látottak és a ténylegese játék között... :)
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.02.21. 14:18
Hát remélem nem "gearboxozzák" el a végeredményt:)
GeryG
GeryG 2013.02.21. 14:21
XD Én is remélem! :D