Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Watch Dogs karácsonykor?

Egy kiszivárgott plakátfotó alapján derült ki, hogy a tavalyi E3-mon bemutatott játék 2013 végén kerül a boltokba.

2013.02.17. 10:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi E3 legnagyobb durranása kétségkívül a Watch Dogs volt. Az első trailer alapján egy GTA-szerű megvalósítással operáló hacker játékról van szó, amely lenyűgöző grafikával és ígéretesnek tűnő játékmenettel rendelkezik. Sajnos a bejelentés óta csak minimális információ látott napvilágot az alkotásról, most azonban egy nagyon fontos részletre derült fény, igaz, nem szándékosan. A lent is látható kép fotó a Kotaku oldalán bukkant fel, és a fejlécen az olvasható, hogy a játék minden platformra idén karácsonykor jelenik meg. A Ubisoft reakciójából semmit sem lehet leszűrni, ugyanis sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánták a kiszivárgott információkat.
"A Ubisoftnál nagyon örülünk, hogy a Watch Dogs ennyire felkeltette a szaksajtó és a rajongók érdeklődését. A vadonatúj játékot a Ubisoft Montreal fejleszti, a fejlesztésre pedig nagy hatással vannak azok a játékok is, amelyeken a stúdió korábban dolgozott."
Vagyis a kiadó továbbra is komolyan titkolózik az idei év egyik legjobban várt játékával kapcsolatban, de reméljük, hogy ez a politika hamarosan megváltozik és sok izgalmas részletet osztanak meg velünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Watch_Dogs

« Előző hír: Elindult a Wargame: AirLand Battle hivatalos oldala
Következő hír: A PlayStation evolúciója - visszaszámlálásba kezdett a Sony »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 5)

Dino
Dino 2013.02.17. 22:08
Mondjuk a GTA V-ről is volt tavaly olyan poszterkép, hogy tavaszi megjelenés, aztán mi lett belőle...
en vagyok az
en vagyok az 2013.02.18. 13:43
Én a cikk cimebol nem is idén karácsonyra gondoltam hanem talán jövőre.
en vagyok az
en vagyok az 2013.02.18. 13:44
(jövő karácsonyra)...... (talán)
GeryG
GeryG 2013.02.18. 19:38
A fene tudja, legyünk optimisták. Idén karácsonyig még van egy év, és Ubi Montrealék már korábban is dobtak össze jó játékokat ennyi idő alatt. Plusz ugye nem tudni, mióta heggesztik nagy titokban. Ez a játék annyira várós, hogy bizony én csak azért is reménykedem egy idén karácsonyban! :D
davkar9
davkar9 2013.02.18. 23:08
Bizony, szerintem is lehet abból még idén karácsony. Az E3-on egy ránézésre "kész" játékot mutattak be, azóta eltelt lassan egy év. Új PS és Xbox elég erős első játéka lehetne, és hát a karácsony az új konzol kiosztására is remek időpont.