Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Az ArmA 3 már csak jövőre jelenik meg

A Bohemia Interactive játékát jövő évre halasztották.

2012.12.13. 21:05 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy az ArmA 3 című katonai FPS-ük megjelenését jövő évre halasztották. A játéknak idén nyáron kellett volna elrajtolnia, de ez nem történt meg. A fejlesztő "váratlan eseményekben gazdagnak" nevezte az elmúlt évet, utalva a Görögországban kémkedés vádjával letartóztatott két munkatársukra. Bár nem konkrétan e történés miatt, de végül a halasztás mellett döntöttek, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a játékot még tovább csiszolhassák. Pontosabb megjelenésről a jövő év elején fognak tájékoztatni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Új Dead Space 3 trailer, és Kinect voice támogatás
Következő hír: Új God of War: Ascension trailer »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 3)

Lacko
Lacko 2012.12.13. 22:09
Csak ne legyen bugos, amikor kijön. Szerencsére az ArmA2 még rengeteg szórakozást nyújt. Nincs olyan érzésem, hogy jaj, jaj, mikor jön már a 3. Egy évet még simán elvagyok a régivel.
Bár a facebookon voltak olyan kommentek is a hírhez, hogy lesz az 2014 is... ;) Na az azért ne legyen.
stenga
stenga 2012.12.13. 22:18
Annyira nem is várós, max az új motor miatt, remélem jobb lesz mint az A2.Ezek a kicsit futurisztikus járművek meg fegyverek nem igazán jönnek be.Persze majd 1év után patchekel-modokal már biztos jó lesz.
konrad
konrad 2012.12.16. 22:58
Én az arma1 óta már nem mondok semmit: akkor bitang módon morogtam a Sahrani sziget, meg a rissz-rossz kampány miatt, de aztán idővel rohadtul beleszerettem! Aztán jött a 2, ebben nagyon jól visszajött a ruszki fíling (OFP modernizálva), az opf után egy szerelem! Így a 3-al úgy vagyok: futurisztikus dolgok ide vagy oda, majd ezt is megszeretjük! (Ha nem, akkor marad a 2:-D)!