25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Far Cry 3 - a tápláléklánc csúcsán

Újabb trailer érkezett, mely a paradicsominak tűnő szigeten való túléléshez ad néhány tanácsot.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Szépen lassan egyre közelebb kerülünk a Far Cry 3 megjelenéséhez, mely a jelenlegi állás szerint november 30-án lesz esedékes. Addigra hazánkban jó eséllyel beköszönt a hideg téli időjárás, így külön élvezetes lesz majd egy picit kikapcsolódni a paradicsomi környezetben. Ám a szigeten nyüzsögnek majd az életünkre törő elemek, mind vadállatok, mind bűnbandák képében, így jó lesz óvatosnak lennünk. Ehhez nyújt segítséget a ma megjelent trailer is, mely az Island Survival Guide sorozat következő tagja és sok jó tanáccsal lát el bennünket.
A szigeten változatos élővilág vesz majd körül bennünket, mi pedig rengeteg fegyvert és járművet kapunk, hogy belerondítsunk az itt élő bűnszervezetek délutánjába. A jelek szerint az ejtőernyőzéstől kezdve a Jet Ski-n és a motorcsónakon keresztül a különböző siklóernyők és autók várnak ránk, melyek mellett akár lángszóróval is a túlvilágra küldhetjük a (sajnos nem túl okosnak tűnő...) ellent.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Far Cry 3

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés: 2012. november 30.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Cevys
Cevys [3]
A videó magyar felirattal itt: http://www.youtube.com/watch?v=cYYVcmGHKMs
Vinettu
Vinettu [17]
Én a helyükben kihagytam volna a lángszórós részt :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)