Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Command & Conquer - e-sportra kihegyezve

Nem lesz egyjátékos mód a nemrégiben F2P-nek kikiáltott folytatásban.

2012.08.21. 10:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az EA nemrég, a gamescomon bejelentette, hogy a Command & Conquer: Generals 2 a mostanság nagyon népszerű, Free to Play modellt fogja alkalmazni, és át is keresztelték gyorsan a játékot Command & Conquer-re - az online magazinok szerkesztőinek legnagyobb örömére. Most azonban egy újabb dologgal rukkoltak elő a BioWare Victory csapatánál, a PC Gamernek elárulták, hogy a játék a hétköznapi értelemben vett egyjátékos mód nélkül érkezik majd.
Az egyjátékos mód helyett a kooperatív és kompetitív multiplayer fogja a játék magját képezni, melyekhez még több módot fognak hozzácsapni az idő múlásával, annak fejében, hogy milyen visszajelzéseket kapnak majd a játékos közösségtől. John Van Caneghem azt is elárulta a PCG-nek, hogy igyekeznek visszatérni a C&C gyökerekhez, nyersanyagot kell majd bányásznunk, létrehoznunk egy bázist, majd ezernyi egységet legyártva fenékbe billenteni a rossz fiúkat.
"Egy élő szolgáltatásban az a legjobb, hogy kipróbálhatsz dolgokat, változtathatsz rajtuk, ahogy a közösség rájuk reagál, bedobhatod egy hétvégére és megnézheted, mi sül ki belőle, majd fejlesztheted tovább a visszajelzések alapján." - tette hozzá Van Caneghem.
Lesz itt még multiplayer deathmatch, de említésre került az is, hogy e-sport funkciókat is építenek a játékba, melyhez még nincs lehetőség lista, viszont Van Caneghem arra buzdítja a közösséget, ha van ötletük arra, hogy milyen funkciókat látnának a játékban szívesen, mindenképp jelezzék a BioWare Victory csapatának. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Command & Conquer

« Előző hír: gamescom 2012 fotógaléria - 3. rész
Következő hír: Másfélszeres területen az idei Hangfoglalás »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 19)

Dark Archon
Dark Archon 2012.08.27. 10:20
Ha single RTS kell (mivel lelőtték a multi szervereket már jó rég, másra úgysem jó), akkor ajánlom az Armies of Exigo-t, ha esetleg nem ismernéd. Nagyon jól felépített, gyönyörű átvezető animációkkal tarkított játék.

Avagy ott vannak a Spellforce-ok.
Gobiakos
Gobiakos 2012.08.27. 10:27
Ráadásul az AoE magyar fejlesztés, ha jól rémlik...
Baracklekvár
Baracklekvár 2012.08.27. 10:28
Remélem lesz olyan kooperatív mód, ahol a játékosok száma 1... Mert nem akarok senkihez sem alkalmazkodni, leállíthassam a játékot, egyáltalán akkor kezdjem el, amikor akarom, stb... Nem mindenki ér rá bármikor, vagy pláne akkor, amikor más is.
Szóval szép-szép a multi lehetőség, de így, hogy csak azt tesznek bele, nagyjából azt az idézetet juttatja eszembe, hogy
"Szabad országban szabadon teheted, amit szabad."

S hogy mit szabad - esetünkben egyáltalán mit lehet - az nem sok választást jelent ezúttal sem...
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.27. 10:58
Igen, a Black Hole Entertainment első játéka, amit Andy Vajna pénzelt, de még így is csődbe ment, "hála" az Ubisoft-nak.
Barthezz
Barthezz 2012.08.27. 14:49
Hiszen együtt beszéltünk át oldalakat a játék topicjában még 2005 elején, nem emlékszel? :D Még zsombika társaságában. :-D

Szóval a régi nagy neveket szinte mind kijátszottam már.