Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

gamescom 2012

Command & Conquer - nagy változások történtek

Már csak ennyi a cím, és a modell is F2P lett, a hagyományos értelemben vett dobozos játék helyett.

2012.08.16. 09:46 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

Zajlik az élet a gamescomon, melyből én sajnos nem veszem ki a részem, de hírek terén mindenképp itthonról is izgalmas dolgok történnek. Itt van például a Command & Conquer Generals 2, mely mostantól nem Generals 2, csak simán Command & Conquer. Hogy miért? Nem tudni, hiszen a külcsín megmaradt, az üzleti modell azonban free to play módszerre változott, melyet az EA egy bátor lépésnek tart. Szerintünk inkább megszokott lépés, hogy a legtöbb nagy kiadó is kezd az ingyenesen játszható játékok felé nyitni.
Először mutatkozik meg a DICE által megteremtett Frostbite 2 motor stratégiai játékban, de a trailer alapján azt kell, hogy mondjam, minden előnye, melyet megvillantott már a Battlefield 3-ban és a Need for Speed: The Run-ban (te jó ég, emlékszik még valaki erre a játékra?), az itt is csillogni és villogni fog. A furcsa a trailerben csak az, hogy az eredeti fejlesztőcsapat, a BioWare nem kerül megemlítésre. Reméljük, jól vannak még a srácok.
A bétára már lehet jelentkezni, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy kipróbálja, milyen stratégiai játékot játszani a Battlefield motorjával, vagy csak egyszerűen kell egy új C&C az unalmas nyári hétvégékre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Command & Conquer

« Előző hír: Böngészős játékok a Ubisofttól
Következő hír: World of Warcraft: Mists of Pandaria - megérkezett a cinematic trailer »