Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Game of Thrones RPG - trailer

Végre bemutatkozott a jól ismert fantasy világban játszódó szerepjáték.

2011.12.21. 14:24 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lehangolóan gyengére sikeredett a Game of Thrones stratégiai feldolgozása, a Genesis, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a Trónok harca máris befejezte volna a pályafutását a játékok világában. Régóta lehet ugyanis tudni, hogy készül az RPG is, ám a kiadásért felelő Focus Home eddig nem árult el semmit sem róla. Ma viszont megérkezett az első trailer, s néhány fontos információ is. A szerepjátékban két karakter közül választhatunk, akik mindketten a Falon teljesítenek szolgálatot és az Éjjeli Őrség tagjaként küzdenek az áttörésre készülő titokzatos "Másokkal". Közülük választhatjuk ki főhősünket, s a fejlesztők ígérete szerint ezt követően körülbelül 30 óra játékidőbe fog telni, hogy teljesítsük az összes fontosabb küldetésünk. Az Unreal Engine 3-at használó RPG valamikor a jövő év elején jelenik meg - PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Game of Thrones: The Game

« Előző hír: Elder Scrolls V: Skyrim - patch
Következő hír: Tekken Hybrid (PS3) »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 17)

Balanses
Balanses 2011.12.26. 20:50
"...illetve a második könyv első néhány fejezetébe olvastam bele,.."

Kíváncsi vagyok, hogy ha majd tovább jutsz a könyvekben, mi lesz a reakciód bizonyos....fordulatokra a történetben. :P
MattMatthew
MattMatthew 2011.12.26. 20:58
Bennem nem csillant föl:-P. De igen, így márt értem, hogy miért kezeled így!:-)
szbszig
szbszig 2011.12.26. 23:39
Itten jobb oldalt azt írja, hogy megjelenés 2012 telén. A videó végén viszont az szerepel, hogy "early 2012". Szóval érdemes lenne kijavítani szerintem. Már csak azért is nagyon nem mindegy, melyik a kettő közül, mert a két időpont között ugye le fog menni egy második évad a tévében, és gondolom, a játékban elsősorban ahhoz az állapothoz fognak ragaszkodni, ahol a tévésorozat tart éppen.

SPOILER
Bár az előző állításomnak némileg ellentmondani látszik az a vörös csuklyába burkolt ürge, akire Balanses hívta fel a figyelmet. Amennyiben az a bizonyos vörös csuklya azt a vallást jelképezi, ami a második könyv prológusában tűnik fel először (Melisandre).


Amúgy némiképp biztató, hogy szintén valamelyik videóban szerepel egy olyan felirat, hogy ennek a sztoriját is Martinnal egyeztetve dolgozták ki. Meg az is, hogy a második, újabb videóban látszik, hogy azért nemcsak a Falon és attól északra fog játszódni a dolog, hanem bejárják a kontinens több települését. Ennek ellenére a Balanses által felsorolt félelmek mind jogosak...
balays82
balays82 2011.12.27. 10:20
Mivel 2012. január és február télnek számít, így még jó is lehet az a 2012. tele.

Egyébként a vörös papok nem a második könyvben szerepelnek először, Myri Thoros, az őrült és szinte mindig részeg vörös pap már az első könyvben is feltűnik a Királyvárban (a sorozatban nem, de nem véletlenül írjuk sokszor, hogy az önmagában csak ízelítő Westeros világából) bár ekkor még túl nagy szerepe nincs azon kívül, hogy Robert király nagy barátja, illetve Beric Dondarion csapatának a tagja lesz (aki szintén el van hanyagolva sorozatban).

A fentiek miatt lehetnek is gondjaid, ha az első könyv kihagyásával, rögtön a másodikkal kezded az olvasást. Lesz néhány dolog, amit nem fogsz érteni.
MattMatthew
MattMatthew 2011.12.27. 19:43
Bár inkább csak a beszélnek róla szinten. Ha jól emlékszem amikor Eddard megy a kovácshoz akkor van szidja őt a fegyverkészítő, hogy minden tornán tönkretesz egy tök jó kardot:-D.