Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Command & Conquer: Generals 2

Bejelentették az új Command & Conquert.

2011.12.11. 14:24 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy az várható volt, az EA bejelentette az új Command & Conquert, amely végül a Generals 2 lett. A BioWare által fejlesztett új epizód a Frostbite 2 motort használja engine-nek, s valamikor 2013-ban fog megjelenni. A folytatásban három frakció közül választhatunk, akik természetesen ezúttal is az erőforrásokért fognak versengeni egymással. A fejlesztők izgalmas és drámai sztorit ígérnek, amelyben - hála a motornak - az eddigi részeknél jóval valósághűbb grafika fogadja majd a játékosokat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Command & Conquer

« Előző hír: Assassin's Creed - karácsonyi nyeremény akció
Következő hír: The Amazing Spider-Man - trailer »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 18)

Gerry
Gerry 2011.12.12. 01:10
"hiszen az RPG rétegjáték"

Igazabol az RPG mint mufaj koszoni szepen, de el is virul, remek eladasokat produkalva, amik mindenre utalnak, csak arra nem, hogy "retegjatek" kategoria lenne. Persze nagyon sokat is egyszerusodott a mufaj, teny es valo. Ellenben az RTS kategoria mar hosszu evek ota dogrovason van, amit az is remekul jelez, hogy nem nagyon jelennek meg nagyobb nevek (de meg kissebbekbol sincs domping) a mufajban. Nem hiaba lelkesedik mindenki, hogy jon a Generals 2 ;)

(Felteve, hogy ez nem a legutobb C&C altal (is) kovetett taktikai stilust viszi tovabb, mert abbol, bar pl. a Dawn of War 2-t nagyon komaltam, mar erosen elegem van. Ha en egyszer tank rush-t akarok, akkor tank rush-t akarok, nem babusgatni azt a ket egesz harckocsimat :D)
gregmerch
gregmerch 2011.12.12. 01:24
Persz értem én ezt, de ma valahogy az FPS "mindent visz", azokat tolja boldog-boldogtalan. (Meg az akció és sportjátékokat, esetleg az autósokat.) Igazából a "több lábon állás"-ra gondoltam. Valamiért a világ egyik legjobb és legnevesebb RPG fejlesztője átevez egy számára új műfajra. Közben meg sokan temetik az igazi "bájoveres" szerepjátékokat (ami mondjuk szerintem még nagyon-nagyon korai). Erre próbáltam célozni. Az RPG pedig persze, hogy remekül megvan, és jó eladásokat produkál, de ehhez nagy áldozatot is kell hoznia a műfajnak a rengeteg butítás és egyszerűsítés által. Végeredményben az RPG címek is akkor fogynak igazán, ha akció és FPS/TPS elemek is vannak benne (lsd. Deus Ex, Skyrim, Mass Effect, stb.) Sok sorozat a végtelenségig lebutul a jobb eladások miatt (pl. Arcania: Gothic 4). A stratégia műfaja pedig valóban csak vegetál az elmúlt években, és alig jön ki rá évente 2-3 valamire való cím. Kíváncsi leszek mit hoz ki a kanadai cég az egyik legnagyobb RTS trademarkból. Ránk férne már egy békebeli, kiadós bázisépítős-erőforrás gyűjtős-hadsereg építős-leigázós program. Talán ez lesz az...
Gump
Gump 2011.12.12. 08:59
Én még inkább begyöpösödött csóka vagyok, mert nekem a C&C és a RA az első résznél állt meg. OK, még a 2. részekkel is elvoltam, a C&C harmadik részét 2 nap után eladtam, a többi nem is volt a gépen. Számomra az igazi mindkettőből az első rész, amikor nem voltak benne lépegetők (C&C), sokkal kevésbé volt rajzfilmszerű a grafika (RA), és a játékmenet is lassabb volt, nem több tucat egység esett egymásnak egyszerre (igen, a SC nekem nagyon nem jön be), meg az egész földhözragadtabb volt, (tankok, A10, nuke, ilyesmi). Úgyhogy a generals vonalnak én nagyon örültem, ha hasonló lesz ez is, akkor nagyon várom.
rootshaper
rootshaper 2011.12.12. 09:48
azért a felhígult RPG-k között (pölö Mass Effect) keményvonalasnak számít szerintem a Skyrim és jó tudni azt róla, hogy olyan embereket is megmozgatott, akiket eddig nem hogy a szerepjátékok, de a Farmvillen túl a videójátékok sem mozgattak. ha rétegjátékok is az RPG-k, egy elég széles - megkockáztatom, ugyanolyan széles mint az FPS - rétegnek szólnak.
Royce95
Royce95 2012.01.04. 14:45
Mi lesz a 3 frakció? Ugyan az mint az előzőben?