25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mass Effect 3 - kiszivárgott a multiplayer béta

A szemfüles Xbox felhasználókat a napokban nagy meglepetés érte.

Írta: rootshaper 4 hozzászólás

Azon Xbox 360 felhasználók, akik jelentkeztek a Bioware által fejlesztett Mass Effect 3 multiplayer bétájára, meglepődhettek péntek este, ugyanis valami furcsa véletlen folytán a belső tesztelésre szánt bétát minden jelentkező számára elérhetővé tették egy rövid időre.
Természetesen az eset véletlenül történt meg, így azon nyomban eltávolították az Xbox Live Dashboard-ról, valamint letiltották a hozzáférést a bétához. Azonban sikerült még így is némi információt kiszedni a korai béta verzióból. Több multiplayer mód közül is választhatunk majd: ilyen lesz az Action mode, a RPG mode, valamint a Story mode is. Jesse Hudson, a Mass Effect producere azonban hozzátette azért, hogy "ezek a játékmódok még a fejlesztés nagyon korai szakaszában járnak és a tényleges bétáig még rengeteg minden változhat velük kapcsolatban." A lényeg viszont az, hogy egy sokkal szélesebb körű élményt szeretnének a vásárlóknak nyújtani: ha valaki a sorozatból az akciót és a lövöldözést szereti, ugyan úgy meg fogja találni a számítását, mint az, aki a sztori, vagy épp az RPG elemek miatt imádja a Mass Effect-et.
Ezekről hamarosan bővebben is nyilatkozni fognak a fejlesztők, addig pedig marad a fantáziálgatás, hogy vajon milyen is lesz az első multiplayer tartalommal bíró Mass Effect epizód.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mass Effect 3

Platform:

Fejlesztő: BioWare

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2012. március 9. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Madrac
Madrac [4263]
Azert ne feledjuk a legfontosabbat se, Origin integracio!
Netsu
Netsu [139]
Az első érzés, ami Jesse Hudsonnal kapcsolatban elfogott. :D
subject17
subject17 [6503]
Ja hogy erre lehetett jelentkezni...? Nekem ez is hír :D
(Amúgy Casey Hudson mikor váltott nevet? :P)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)