Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Megnyílt az Arma 3 honlap

A következő generációs hadszíntér szimulátorról szerezhetünk be új infókat.

2011.09.09. 10:35 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Ma hajnalban megnyílt az Arma 3 honlapja, ahol egyre bővülő infókat szerezhetünk a hadszíntér-szimulátor legújabb részéről. A játék a közeljövőben játszódik majd egy égei-tengeri szigeten - Limnoson -, melyet megszálltak az irániak, akik az új részben a gonoszok lesznek majd. Az ő oldalukon áll még a helyi bábkormány milíciája és szintén rossz fiúk lesznek a banditák, akik szedett-vedett társaság a környező országokból. A jókat a NATO fogja alakítani, a semlegesek pedig az ellenállók és a csempészek lesznek. A rengeteg féle fegyver már alap, de ki kell emelnünk a magyar gyártmányú Gepárd GM6 Lynx-et az arzenálból. Újdonság lesz az egyenruha váltogatás, ami nem csak a küldetés elején lehetséges, de a küldetés szempontjából is hasznos lehet az idő közbeni átöltözés. Bár fizika a korábbi részekben is volt, kiderült, hogy a cseh fejlesztők nem nagyon értenek hozzá (bolygó körüli pályára állíthattunk T-72-eseket pár robbanótöltettel), így az új részben már a bevált PhysX adja majd a tárgyak realisztikus mozgását. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Arma 3

« Előző hír: Játékeladási toplista - Magyarország - 2011. 35. hét
Következő hír: Rage - Co-op trailer érkezett »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 6)

mark1993
mark1993 2011.09.09. 14:13
Ad 1:Miért kell Iránt beállítani ellenségnek? Ad2: Hogy tudtak ezek ilyen idióta történetet kitalálni? Milyen szer hatása alatt írták a történetet?
konrad
konrad 2011.09.16. 10:16
Csodálatos! De hogy ennek mekkora gépigénye lesz...
Lacko
Lacko 2011.09.16. 10:46
A vicces válasz erre az, hogy amin a Battlefield 3 elmegy, azon ez hasítani fog.

Nem olyan irgalmatlan nagy a különbség az ArmA2 és az ArmA3 között grafikailag. Persze amit a képeken látsz, azok atomerőművel készültek (ugyan ezzel a PC-vel az ArmA2ről is lehet gyönyörű képeket csinálni). De ezt is lehet majd hangolni és kevesebb parasztvakítással egy normál gépen is el fog futni.
konrad
konrad 2011.09.16. 16:04
De jó Lacko, most egy kicsit megnyugtattál!:-D Amikor megnéztem a honlapjukon a videókat, ó mondom, ehhez egy paksi erőmű is kutyafasza lesz!:-D Mondjuk az igaz, hogy az Arma sorozatokat elég jól lehetett kalibrálni, remélem ez sem lesz kivétel: legfeljebb nem 3000 m-es látótávban tolja az ember, hanem csak 1350 m-esben például!

Mondjuk én előre borítékolom magamnál - mint ami az Arma 2-nél is gond volt - a gyenge procim, gyenge számítási készségét! Na mindegy meglátjuk, de ez a sziget valami csodálatos!
Lacko
Lacko 2011.09.16. 16:24
Na jó, azért az tény, hogy kell alá vas. Szóval akármin nem fog elfutni. De pl a mai videokártyákban már hardwaresen támogatott PhysX is van és ebben az új ArmA-ban már nem a proci fogja számolni a fizikát, hanem ez. Persze ha nincs ilyen videokártyán (nekem pl nincs ;) ) akkor azért a proci csinálja és azzal is kevesebb jut mondjuk az AIre.