25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Frozen Synapse demo

Letölthető a különleges játékmenettel rendelkező alkotás kipróbálható verziója.

Írta: GeryG

Még nyár elején, május 26-án jelent meg a mode7 stúdió játéka, a Frozen Synapse. Az oxfordi székhelyű fejlesztőcsapat egy érdekes felülnézetes játékot hozott össze, mely ötvözi a körökre osztott stratégiák és a csapatalapú taktikai akciójátékok legfőbb stílusjegyeit. A játékban egy kis csapatot kell irányítanunk úgy, hogy első körben megtervezzük, melyik csapattag merre mozogjon, melyik fedezéket használja, melyik ellenséges egységet vegye célba és mindezt mennyi időn belül teljesítse. A tervezési szakasz során végig látjuk az ellenséges egységeket, de azok tényleges mozgását csak megtippelni tudjuk. Ezt a szakaszt követi a tényleges cselekvés szakasza, ahol eldől, hogy jó taktikát választottunk-e.
Érdekes, ám ma már cseppet sem szokatlan, hogy több hónappal a játék megjelenése után dönt úgy a kiadó, vagy a fejlesztő, hogy kiad egy demot is. Most is ez történt és egy 131 MB-os letölthető verziót tett elérhetővé a Frozne Synapse hivatalos oldalán. Akinek pedig tetszik a játék - amiben van kooperatív lehetőség is -, az ezen az oldalon meg is vásárolhatja a játékot, ebben az esetben mindjárt kettőt is kap belőle, egy áráért. Így egy barátunkat meglepve, a kooperatív módot is kipróbálhatjuk!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Frozen Synapse

Platform:

Fejlesztő: mode7

Megjelenés: 2011. május 26.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!