25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mass Effect 3 - a grafika is lényeges

A BioWare folyamatosan bütyköli az Unreal motort, hogy minél többet hozhassanak ki belőle a harmadik rész alatt.

Írta: Retee 10 hozzászólás

Remélhetőleg egyre többen hallunk a következő hetekben a Mass Effect harmadik részéről, hiszen a trilógiát lezáró epizódot több millióan várják. A BioWare persze a háttérben jelenleg is szorgosan dolgozik, de nem csak a történetre, vagy épp a játékrendszer finomítására figyelnek, hanem a grafikára is. David Silverman egy interjúban elmondta, hogy bár most is az Unreal Engine 3-at használják alapként, azért a végeredménybe elég jelentősen beleszólhatnak az ő fejlesztőik is. Az Unreal motor persze folyamatosan fejlődik, de Silverman szerint a BioWare is rengeteget dolgozik a grafikán, így a harmadik rész kapcsán az elődöknél is szebb és jobb teljesítményű mozis részekre, illetve terepre számíthatunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mass Effect 3

Platform:

Fejlesztő: BioWare

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2012. március 9. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Na, ezért is bízom benne, hogy fasza lesz a 3. rész. Mellesleg nem lehúzni akarom az 1. részt, mert tök vakon vettem meg a 2. résszel együtt, csak annyit hallottam róla, hogy überfasza. És azóta tartom, hogy az eddigi legzseniálisabb sorozat, csak épp nagyon nem tetszett, hogy az 1. rész maxon szaggatott, míg a 2. rész nagyon szépen futott ugyanazon beállításokkal.
rootshaper
rootshaper [1614]
értem én, de azért szebb is volt az erőforrás igénye miatt cserébe, mint bármelyik korabeli játék. meg azért egy új engine-t meg kell tanulni okosan kezelni. én most használgatom az Unreal Engine 3-at, és már bele is futottam performance gondokba... pedig még csak az első pályámnál járok :) nem könnyű ez, no, rengeteg mindenre oda kell figyelni és látszik, hogy a másodiknál már megvolt az irányvonal, meg a hardver is a legtöbb helyen. :)
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Háló én az optimalizálására írtam a botrányosat.
rootshaper
rootshaper [1614]
mégis trilógiává növi ki magát lassan, és a 21. század legnépszerűbb sci-fi játéka. a botrányos kicsit... őőő... hát durva szó rá, na! én már ötször nyomtam végig, semmi botrányosat nem láttam benne :)
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
De jó sem volt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)