Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Batman: Arkham City - színre lép a Pingvin

Hivatalos megerősítést nyert, hogy a Pingvin is szerepelni fog az új játékban.

2011.05.23. 08:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hétvégén jelentek meg az első kósza hírek a Batman: Arkham City egyik új, eddig még be nem jelentett gonoszáról, a Pingvinről. A pletykákat egy újság scan indította el, ugyanis az ausztrál Sunday Herald egyik oldalán jelent meg egy kép, mely Oswald Cobblepotot, közismertebb nevén a Pingvint ábrázolta a Rocksteady készülő játékában.
A fejlesztőcsapat gyorsan reagált a hírre, és Dax Ginn nyilatkozatában hivatalosan is leleplezte az új karaktert.
"A Pingvint mindig is egy jó modorú, választékosan beszélő arisztokrataként ábrázolták, aki súlyos kisebbségi komplexusban szenved. Így mi is egy igazán gonosz, ellenszenves alakot formáltunk meg benne, akiben tombol a nagyság utáni vágy. Drága holmikba öltözködik, de pocsék ízlése van, egy hihetetlenül durva, brutális fickó, akinek mégis van valami sajátos varázsa." - magyarázta Ginn, majd kitért a Pingvin csatlósaira is - "A Pingvin szenvedélyesen gyűjt mindenféle tárgyakat, többek között nehéz fegyvereket is. A követői is ilyen fegyverekkel támadnak majd ránk az utcán, és ez az egész játék során jellemző lesz rájuk."
A napokban más fejlemények is napvilágot láttak az ősszel érkező játékkal kapcsolatban. Kiderült, hogy Joker jobbkeze, Harley Quinn hangját nem az az Arleen Sorkin kölcsönzi majd, aki megannyi rajzfilm sorozatban és nem utolsó sorban az Arkham Asylumban is szinkronizálta a karaktert, hanem Tara Strong. Tara előtt sem ismeretlen Harley Quinn személye, hiszen ő is közreműködött a Batman: Brave And The Bold című animációs sorozatban, ahol a Huntresst szinkronizálta.
"Az, hogy megkaptam Harley Quinn szerepét, óriási megtiszteltetés, amit nagyon komolyan veszek. Nagyon letisztult személyisége van, amihez jellegzetes beszédstílus párosul, amit szeretnék a lehető legjobban visszaadni. A Huntress teljesen más személyiség, akinek a megalkotásában sokat segítettem."
A színésznő az interjú során kitért Harley Quinn Jokerhez fűződő kapcsolatára is.
"Harley Quinn klasszikus értelemben is a Jokert védi, szinte már megszállottan. Különös keveréket alkot benne a pszichózis, és az átlagos nők bája. Ugyanakkor nagyon erős és éles eszű, akivel komolyan számolni kell."

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Batman: Arkham City

« Előző hír: Brink - jövő héten patch érkezik
Következő hír: L.A. Noire - megjelent az első javítás »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2011.05.23. 21:05
Sajnálom hogy lecserélik Harley hangját már megszoktam :-(