Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Kütyü

Logitech Z906 - a térhatású hangrendszer

Márciusban érkezik Európába a Logitech új hangszórórendszere.

2011.03.09. 13:56 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Logitech bemutatta a Z906 térhatású hangszórórendszert, mely kapcsán a vállalat azt ígéri, hogy a filmek, játékok és zeneszámok minden apró rezdülése hallható lesz vele. Az összesen 500 watt (RMS) teljesítményű Z906 esetében a Dolby Digital vagy DTS TM kódolású hangsávoknál a beépített 5.1 csatornás digitális dekóder gondoskodik a részletgazdag térhangzásról, hogy valósághűen hallhassuk a tömeg morajlását vagy a hátulról közeledők lépteit. Ha pedig valaki szereti a földet rengető basszust, annak az oldalra sugárzó mélynyomó 165 wattnyi tiszta, torzításmentes mélyhangokat garantál. A Logitech térhatású hangszórórendszere ráadásul a kétcsatornás sztereó jelet is térhatású hangzássá tudja alakítani.
A hangszórórendszer felépítése pedig kiválóan alkalmas arra, hogy kiegészítsük vele meglévő szórakoztató központunkat. Egyidejűleg akár hat különböző készüléket is rá lehet csatlakoztatni — például a TV-t, a DVD, DVR vagy Blu-Ray lejátszót, az Xbox 360, Playstation 3 vagy Wii játékkonzolt, az iPodot és még egy PC-s vagy Mac laptopot is. A kényelmes irányítást egy vezeték nélküli távirányító szolgálja, amivel akár a kanapén ülve is beállíthatjuk a megfelelő hangzást.
A Surround Sound Speakers Z906 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 márciusára várható, ajánlott fogyasztói ára 349 euró lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: Deus Ex: Human Revolution - nyáron
Következő hír: Battlefield 3 - felesleges a 128 férőhelyes multiplayer »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Peace
Peace 2020.02.06. 08:40
Még cikk is volt róla!!! Nagyon baba a cucc. Ma délután kicsit jobban meglesem mit is tud. Tegnap este csak egy kis ízelítőt kaptak a szomszédok a II. világháborúból. :-P
Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2020.02.06. 21:54
Amilyen kicsiknek tűnnek azok a hangszórók, annyira jók. Mi soundbart akartunk venni a TV-hez, de a boltban ezt ajánlotta helyette a srác. Erősködött, hogy neki is ilyen van otthon. Igaz, ő a 2.1-es verzióra mutogatott, de az 5.1 kb 20-25k forinttal volt csak drágább kb, akkor már inkább azt hoztuk el. Hát jó vétel volt, az tuti. Lehet kultúrát adagolni a szomszédoknak. ;-)