25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Március végén érkezik az iPad 2 hazánkba

Hamarosan Magyarországon is megvásárolhatóvá válik az Apple népszerű táblagépének új modellje.

Írta: Retee 5 hozzászólás

Az Apple a terveknek megfelelően bemutatta az iPad 2 modellt, amely ezúttal is webböngészésre, e-mailek olvasására és küldésére, fényképek és videók megtekintésére, zenehallgatásra, játékra, elektronikus könyvek olvasására és még sokkal egyéb funkcióra használható. A teljesen megújult kialakítású készülék harmadával vékonyabb és 15 százalékkal könnyebb az előző modellhez képest, miközben 9,7 hüvelykes, LED-es háttér-világítású LCD-kijelzője nem lett kisebb. A működésről pedig az új, kétmagos A5 processzor gondoskodik. A készülékben már két kamera is található: egy előoldali VGA-kamera a FaceTime és a Photo Booth alkalmazásokhoz, valamint egy 720p felbontású HD-videók rögzítésére képes hátoldali darab, amely elérhetővé teszi a FaceTime funkciót.
Az iPad 2 Wi-Fi alapú változata március 11-től kerül forgalomba; a 16 GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 499 dollár, a 32 GB-os modellé 599 dollár, a 64 GB-os modellé pedig 699 dollár. Az iPad 2 Wi-Fi és 3G-alapú változata esetén a 16 GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 629 dollár, a 32 GB-os modellé 729 dollár, a 64 GB-os modellé pedig 829 dollár. Az új tablet március 25-től lesz megvásárolható hazánkban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Március végén érkezik az iPad 2 hazánkba
  • Március végén érkezik az iPad 2 hazánkba
  • Március végén érkezik az iPad 2 hazánkba

HOZZÁSZÓLÁSOK

Bali1337
Bali1337 [1126]
Wifi mindegyikben van, a 3G-képes verzió a feláras. olvasni tudol?:-|
sipec
sipec [19623]
statuszszimbolum
rootshaper
rootshaper [1614]
ez megint csak nevetséges. és továbbra sem tudom felfogni, hogy mi értelme van ezeknek a táblaizéknek. már az okostelefonokat sem kultiválom, de aláírom, hogy ESETENKÉNT van haszna, mert KICSI és elfér a zsebedben... de EZ? ugyan azt tudja, csak pár inccsel nagyobb kijelzőn és máris tök férhetetlen, kezelhetetlen vacak, de ALMA, úgyhogy simán kicsengetnek érte ezer dollárt, hogy ugyan azt kapják mint mondjuk a Samsungtól negyedannyiért. áááh... sose tudtam felfogni, hogy mi értelme van egy márkáért annyit fizetni, amennyibe egy okostelefon kerül? és ezen felül még a készülék értéke is persze ott van. sznobizmus.
vanhelzing
vanhelzing [141]
Ez mennyire jellemző az Apple-re, hogy ott van az IPad ami jópofa irodába meg ilyen helyekre de ha wifit akarunk bele (hiszen kb szart sem ér wifi nélkül) +130 dollárral többet fizessünk ki...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)