Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

ArmA 2 - ingyenes DLC közeleg

Hamarosan megjelenik az új kampányt és a diplomáciai módot tartalmazó kiegészítő.

2009.12.11. 17:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár a cseh Bohemia Interactive már bejelentette az ArmA 2 egy kiegészítőjét, most egy DLC-ről is fellebbentették a fátylat. A digitális kiegészítés az új, 1.05-ös patchben foglal majd helyet, és - többek között- az Eagle Wing névre hallgató bónusz kampányt is tartalmazza. Az Eagle Wingben egy kőkemény harci helikoptert, az AH-64 Apache pilótafülkéjét kapjuk meg, s ezzel együtt egy új befejezési lehetőséget is kipróbálhatunk.
Még érdekesebbnek tűnik a When Diplomacy Fails című mód, mely - ahogy a név is utal rá - a diplomáciai lehetőségét viszi be a játékba, s ezzel engedélyezi azt, hogy mindhárom hadviselő fél felvegye egymással a kapcsolatot. Gyakorlatilag ez a rész egy hibrid átmenet az RTS-ek és az FPS-es között, hisz mindkét módban irányíthatjuk embereinket, sőt akár 32 játékos is egymásnak feszülhet úgy, hogy minden osztag egy saját parancsnokot/stratégát kap.
Az 1.05-ös patch tehát korrekt mennyiségű újdonságot fog tartalmazni, ráadásul a Bohemia arra is kitért, hogy a későbbiekben is számíthatunk extra letölthető tartalmakra.
Megjelenés valamikor a jövő év elején, most pedig lássuk a képeket és a bemutató videót: ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: ArmA 2

« Előző hír: Sztárok a Mass Effect 2 hangjainál
Következő hír: Aliens vs. Predator - közel a megjelenés »