25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bad Company 2 - Lesz Dedicated server

A DICE gyorsan reagált.

Írta: Madrac 18 hozzászólás

A DICE gyorsan reagált a Modern Warfare 2 körüli felzúdulásra és azonnal megnyugtatta a játékosokat, a Battlefield: Bad Company 2-höz természetesen lesz dedikált szerver támogatás. A producer Troedsson szerint ez mindenkép a része kell hogy legyen a játéknak, a jobb játékélményért és a közösségért. Az akciójáték március 5-én érkezik majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Battlefield: Bad Company 2

Platform:

Fejlesztő: EA Digital Illusions CE

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2010. március 5. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

LordMatteo
LordMatteo [29272]
Te nagyon hülye vagy :D Tök poén jelleggel írtam, én is sokszor írok hasonlót (ált "sajnos" vagy "és" szavakkal), na mindegy, most nem tudok mit írni, annyira leoltottál. :)
cygary
cygary [2745]
De szerencse! Hosszú idő után ez az első igazán degenerált hozzászólásod amit felém intéztél. Még jó, hogy mindig tudsz valami tartalmas dolgot adni a beszélgetéshez.

Ja és hogy használjam az általad igen kedvelt hangulatjelet a pocskondiázás után
:-)
LordMatteo
LordMatteo [29272]
Azért kicsit sok lett az azért, szerintem, már nem azért mondom hogy basztatásból, hanem csak úgy azért na. kettőspontdé
cygary
cygary [2745]
Nem azért mondom (Ugyanis én is jobban várom a BC2-t mint a COD6-t) de azért biztos az is benne van, hogy azért tartottak az MW2-től. Mekkora poén már hogy ,,Lehet ide jönni nálunk rendes szerók vannak srácok, vegyétek meg ezt inkább!'':-D
LordMatteo
LordMatteo [29272]
Így van. :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (18 db)