25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Left 4 Dead 2 - itt van Jockey

Képeken az egyik új zombi vezér.

Írta: Retee 13 hozzászólás

A Left 4 Dead második részének egyik komoly újítása, hogy a Valve teljesítette a játékosok kérését, azaz a folytatásban már nappali pályákon is barangolhatunk. Persze az újdonságok sora nem csak ennyiből áll, kapunk például új "boss"-okat is, akik kicsit feldobhatják a Tanktól rettegő túlélők kalandjait. Az új képeken például a Jockey nevű "bohóc" mutatkozik be, akivel a Dark Carnival kampányban futhatunk össze. Jockey pedig elsősorban a magányosan csellengő játékosokra vadászik majd (meg is érdemlik), ráadásul testi ereje mellett a zombi hordákat is magával hozhatja.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2
  • Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Platform:

Kiadó: Valve

Forgalmazó: Electronic Arts

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es processzor, 1 GB RAM (Vista esetén 2 GB), 128 MB-os videokártya, DVD-ROM, 7,6 GB HDD, internetkapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

cygary
cygary [2745]
Dehogy, a custom modellek-skinek csak a te gépeden jelennek meg, ergo nincs gond. Tuti lesz valami ilyen átemelés, remélem én is!
MirkoBlade
MirkoBlade [311]
Jah én is erre gondoltam, mint anno a Battle out of Hell a Painkillernél, fele annyi pálya, de új cuccok egy kiegben, korrekt áron... az lett volna a logikus.

Jah és remélem okos programozók csinálnak no feka módot, karaktercserélőt. Bár az multyba nehézkes lenne.:-D
Malin-
Malin- [2440]
Ne felejtsd el a 3 új SI-t és az uncommon commonokat se. :-D (de hülyén hangzik ez..) Egyébként azt megértem, hogy DLC-be nem férne be az új AI director, fegyverek stb., de akkor legalább alacsonyabb árú kiegként adnák...
cygary
cygary [2745]
NA azzal aztán várhatsz a 3-ig...X-(
MirkoBlade
MirkoBlade [311]
Én lehet megveszem a fekák ellenére, mert az első rész is megvan eredetiben és nagyon szeretem. Persze csak ha lemegy 4000 Ft-ra az ára a 2-nek is.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (13 db)