25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bejelentették a Command & Conquer 4-et

2010-ben érkezik a negyedik rész.

Írta: Retee 8 hozzászólás

A tegnapi pletykák után az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Command & Conquer negyedik része. A C&C 4 cselekménye a Tiberium Wars eseményei után zajlik. 2062-ben vagyunk, az emberiség a kipusztulás szélén áll. Hat év múlva a rejtélyes kristály, a tiberium a bolygó egészét megfertőzi s lakhatatlanná teszi. A szembenálló felek – a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvérisége – immár ugyanazért a célért küzdenek: meg kell akadályozniuk, hogy a tiberium elpusztítsa az emberiséget. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most valóra válik: A Nod rejtélyes vezetője, Kane elindul a GDI főhadiszállására. A Command & Conquer 4 epikus végkifejlettel zárja le a Tiberium univerzum cselekményét; a rajongók megismerhetik a Föld, a Nod, a tiberium és a GDI sorsát, és ami a legfontosabb, Kane nagyszabású terve mögött rejtőző motivációt. A GDI és a Nod heves harcát bemutató, egyedül és kooperatív módban is játszható két történetmód mellett a negyedik rész vadonatúj 5 az 5 elleni, küldetésalapú többszemélyes játékmódot is tartalmaz majd, amely csapatmunkára és együttműködésre buzdít. A Command & Conquer 4 az EA Los Angeles fejlesztésében jelenik meg 2010-ben PC platformra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Star Buck
Star Buck [11]
Ha az EA-logó valahol feltűnik az jót nem jelenthet. A F... ért nem tudnak tanulni a Blizzard-tól a CnC-sorozattal még! meglehetne csinálni hogy évekig váratják a rajongókat a majd a végén valami jót kiadnak habár mióta az az EA-megvette a Westwood-ot azóta azóta süllyed a CnC sorozat színvonala. Dehát mit lehet tenni ez EA futószalag. (ervó: AZ EA EGY NAGY RAKÁS SZ.R)
Bud2
Bud2 [82]
Valszeg azért Kane-nek vannak hátsó szándékai, nem fog ő olyan egykönnyen a GDI-al szövetségre lépni ;-).
Barthezz
Barthezz [53961]
Folytatni bármikor lehet, még ha most ezt is mondják, hogy most lezárul a történet. :-) (Hány játék és film esetében puffogtatták már el, hogy ez lesz az utolsó rész? :-) ) Max. az 5. rész az űrben játszódik majd. :-D

Amúgy a scrinek biztosan benne lesznek, hiszen a C&C 3 éppen azzal fejeződött be, hogy elkezdtek szervezni egy még nagyobb sereget a Föld ellen. Nem kizárt azonban sztem egy 4. oldal megjelenése sem és nyilván GDI-NOD csaták is lesznek a kampány során, a nagy békülés meg majd a kampány közepe-vége felé fog jönni, mikor a scrinek legyőzhetetlen serege megérkezik.

Mindenesetre örülök a folytatás hírének. ^^
ShuleyvA
ShuleyvA [910]
Na ez érdekes lesz. A két nagy ellenség összefog mert kipusztul a világ... ez így rémes. Szerintem olyan lesz, mint a Kane's Wrathban, mikor segíteni kellett a GDI-nak, aztán meg elpusztítani egy azon pályán. LoL?
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
A Scrin nem pusztult el. Amúgy nálam is várólistás lett a játék.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)