Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

ArmA 2 - HD trailer!

Végre megérkezett az akciójáték új trailere.

2008.11.27. 18:21 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja írtuk meg, hogy megérkezett az ArmA 2 első videója, amely a grafikai motort és a környezetet volt hivatott bemutatni - no meg némi hangulatot is belecseppenteni a várakozók szívébe. Most viszont itt a második trailert is, ami gyakorlatilag az első kibővített, in-game verziója, HD minőségben.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «


Arma2 HD trailer (PCDome.hu) from PCDome.hu on Vimeo.

Kapcsolódó játék: ArmA 2

« Előző hír: MotoGP 08 - Talmácsi dedikál
Következő hír: Pyroblazer - demo »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 22)

Lacko
Lacko 2008.11.28. 09:00
Értettem, hogy OFP-re gondoltál. Én meg arra, hogy most viszonylag gyorsabban (14) kihoztak egy stabil vberziót... ;)

Én azért vennék addig levegőt, amíg ez megjelenik.
Bár az a baj, hogy az ArmA1 tényleg annyira vérszegény lett az OFP után, hogy mindenki ebben az ArmA2-ben reménykedik és ezért hanyagolják is az ArmA1-et. Sőt - beszarsz - iszonyat sokan visszatértek az OFP-hez!!!
Nem a hibái miatt, hanem tényleg valahogy hangulattalan. Én vért pisáltam, hogy a kampányaimban valahogy feldobjam a hangulatot. Ráadásul a gyári kampányok (még a Queens Gambit is) meg sem ütik egy fan által készített kampány szinvonalát sem. (most nem magamra gondoltam, de tényleg még az enyémek is jobbak).
De ez a csernorussz-sztroi jól hangzik. Főleg, hogy kisértetiesen haszonlít a mostani dél-oszét helyzethez.
McCl@ne
McCl@ne 2008.11.28. 09:10
Meg haver vmi olyat mondott, hogy egy 5fős csapatot kell ápolgatni pályáról pályára, őket kell irányítani, stb. Ez szerintem nagyon jól hangzik, plusz ha tényleg kibővítik ezzel-azzal (láttuk ugye, hogy sérülteket hurcolnak, kutyák, stb.), akkor az már alapból lök a hangulaton.
Én anno csak pályákat csinálgattam, de ott a legapróbb részletekig kidolgoztam mindent (dzsippel érkezek a kezdőhelyszínre, fordul körülötte a kamera, ahogy ugrat a dombon, meg ilyen elvetemült baromságok), szóval ha nem fosztanak meg a lehetőségtől (miért tennék), akkor ez lesz a sorsa az ArmA2nek is.
Én nem lesz érnyiszálás akkor sem, ha a kampány gyengélkedik, csak a többit ne b@sszák el!
Lacko
Lacko 2008.11.28. 09:23
Ezt a pátyolgatás dolgot is el lehet ám cseszni.
Pl az OFP Resistance kampánya hihetetlen jó volt (egyébként is minden szempontból, de a pátyolgatás is). A QG-t szerintem ezek alapján csinálták: csak azt cseszték el, hogy nem pótolható (még rookie-val se) az elvesztett csapattag. Tehtát ha az első küldiben meghal a 4 másik fickó, akkor onnantól az egész kampányban te vagy egyedül, ami hülyeség.
OFPRes-ben az elveszett katonáid helyett jöttek újak, akiket fel kellett szerelned és küldetésről küldetésre fejlődtek. Tehát értékesek voltak, de nem pótolhatatlanok.

Amúgy ebben az ArmA2-ben - ha jól olvastam - akkor ez az 5 fős csapat csak az egyik szál. De több szál és szereplő is van.
konrad
konrad 2008.11.28. 10:25
Így visszatekintve időben, az Arma 1-et egyértelműen a fanok tartották életben a jobbnál jobbra megszerkesztett küldikkel, kampányokkal és azért a modifikációk is szép számmal születtek. De amint megjelenik ez a "real arma", szerintem az előd megy a sütibe. Az ofp emlékezetes, hangulatos és szarrá játszott részei után - legalábbis bennem ez jön le - mintha az ofp "folytatását" látnám az arma 2-ben: 1985 után, negyedszázad elteltével újból a ruszkikkal ütjük egymást, immáron náluk, egy elképzelt országban. Lackonak tök igaza van: a valóság, a grúz-oszét/ruszki balhé is megerősítheti a játék - legalább történeti síkon meglévő - realitásérzését. Az jó lenne, ha valami olyasmi történeti szál lenne, mint amikor az ofp-ben pvt. Armstrong bőrébe bújhattunk vagy a resistanszos Viktor Troska-éba.
Sabar
Sabar 2008.11.30. 15:29
Huhuhuhuhúúú, asszem bepisiltem... :-)

A kutyán meglepődtem, de attól, hogy van benne, lehet jó. A végén valami túszbuli van? Az kicsit CoD4 fíling volt, de az is lehet jó.

Ahogy futnak, másznak át a kerítésen, ahogy az autók normál tempóban húznak el az út jobb oldalán... meseszép :-) Lehet, hogy ebben a részben még a helikoptervezetésre is fogok időt áldozni? :-)