25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pénteken jelenik meg a Stalker: Clear Sky

A sima és a gyűjtői változat is a héten érkezik a boltokba.

Írta: Retee 9 hozzászólás

Augusztus közepén jelentettük, hogy aranylemezre került a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl "folytatása", a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. A különálló, tehát alapjátékot nem igénylő kiegészítő a Zóna és a Shadow of Chernobyl világának létrejöttét mutatja be, ahol nyolc frakció közül egyet kiválasztva vihetjük sikerre a "család" ügyeit. Erre pedig már csak néhány napot kell várni, hiszen pénteken hazánkba is megérkezik a játék, méghozzá kétféle kiadásban: az alapkiadás 7 990 Ft-ért kapható, míg a gyűjtői változat, amely többek között egy katonai táskát, matricákat és térképet is tartalmaz (kép) 12 990 Ft-ba fog kerülni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Platform:

Fejlesztő: GSC

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: CD Projekt

Megjelenés: 2008. szeptember 26.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

burner97
burner97 [3]
a clear sky sokkal jobb mint a chernobyl már csak azért is mert alig van benne vásárlási lehetőség
és hiábba hack-elem meg Cheatengine 5.5-tel mert nem tok szionte semmit venni edig 9999999999 rubel-ből csak kémne valami reémium fegyó vagy valami ilyesmi.
és ami nagyon tetszik hogy lehet lenni a FOSZTOGATÓKKAL is csak az a baj nagyon nehéz kiütni a Stalkereket meg a SZOLGÁLATOT.
amúgy hogy lehet a soc-ba csatlakozni valakikhez????
froginator
froginator [167]
Az én feltételezésem pedig az hogy aki a zóna közepén maradt az sztrelok.és őmiatta vannak a kitörések. szerintem de ezt még nem tom teljesen bebizonyítani.csak onnan veszem hogy a soc.ba a játék végén megcsinálta a küldetést és lefeküdt valahol,de lehet hogy az csak álom és még mindig ott van,és tovább álmodozik,vagyis ő (lehet)a hibás mindenért.
froginator
froginator [167]
jó de én csdak október 10-e óta játszok vele.különbenis én a magyar szinkronosra vártam,és nem néztem róla videót.De már megvan eredetibe magyar szinkronnal,és még nem tom mit kezdjek merre menjek de majd még meglátom.de az biztos hogy én a szabadsági frakcióhoz csatlakozok.a shadow of chernobilban is ott voltam.volt olyan is mikor a kötelességieknél voltam csak nem volt jó ötlet mer kicsit 5 szörös túlerőben volt a szabadsági mert lopni akartam fegyvert meg lőszert.úgyhogy csúnyán ráfáztam.de egyébként tetszik a clear sky nem gondoltam volna hogy ekkora területen lehet mászkálni.Legjobb.na tiszteletem.by: ]5N!P3R[strelok!!:love:S.T.A.L.K.E.R.
goodboy007
goodboy007 [9169]
Ahhoz képest, hogy S.T.A.L.K.E.R. fan vagy, nem is tűnik fel, hogy a Clear Sky már egy hónapja megjelent;-)?!
froginator
froginator [167]
akkor a clear sly nem lesz annyira jó mint a soc. mi?
hát ez szomorú.azt hittem lehet barangolni össze vissza ilyen +küldetés olyan+ küldetés meg ilyenek.De én tom mi a második robbanás mostmár.
amikor a játék végén a shadfow of chernobilba vissza számolt az idő hogy robbanni fog az lehett a clear sky alapja.ennyi kösz.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (9 db)