25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Far Cry 2 - már nem PC exkluzív

Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra is elkészül a második rész.

Írta: Retee 16 hozzászólás

Nem az eredeti fejlesztőkkel ugyan, de már jó ideje készül a Far Cry 2, amelynek első része 2004-ben jelent meg, s több mint hárommillió példány fogyott belőle, így nem meglepő, hogy a kiadó nem kívánta elásni a sikeres nevet. A Ubisoft Montreal által fejlesztett második epizódban új motor debütálhat, amelyre szükség is van, hiszen hatalmas, nyitott világ vár majd az akciójátékok kedvelőire, akik Afrikába tehetnek látogatást a sztori kapcsán. Az eleddig személyi számítógépekre készülő FC 2 azonban a továbbiakban már nem csak PC exkluzív, hiszen a hivatalos bejelentés szerint a fejlesztők rajta vannak a Playstation 3-as, és az Xbox 360-as verzión is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Far Cry 2

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: An-Tec

Megjelenés:
2008. október 24. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4 3,2 GHz/Pentium D 2,66 GHz/Athlon 64 3500+, 1 GB RAM, Windows XP/Vista, GeForce 6800/Radeon X1650 vagy jobb, 256 MB memóriával és Shader Model 3 támogatással, DVD-ROM, 12 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Playbahnosh
Playbahnosh [482]
Na látod, ebben egyetértünk.:-|
padavan
padavan [21647]
A macskák semmire való kis szarok.
strar
strar [77]
Jó neked. :) Nálam dx9 alatt, maxon, xp-n elég sok gond van vele, és benézve a játék hivatalos fórumára nem vagyok vele egyedül. Az ut3 gyorsabban lett játszható, remélem azért belehúznak a GoW-ral is.
wahammer82
wahammer82 [95]
Hááát, nem tudom! Én nyomtam és egyszer sem fagyott ki! Az elején volt 1x, hogy kipróbáltam 1440x900-ban DX10-ben Vista alatt, meg minden maxra állítva és akkor kidobott, de az már tényleg durván teszteltem.
Szerintem, ha rendesen be van állítva a gamma, meg van hozzá megfelelő vga driver, akkor nem lehet gond, de lehet csak én voltam ilyen szerencsés vele ;-)
strar
strar [77]
...és mennyivel bugosabb. Kifagy hibaüzenetekkel a legtöbb eredeti verzió is, vagy indokolatlanul beszaggat, kiadtak ugyan egy kb. 3 megás patch-ot a GoW--hoz, de az igazából csak arra volt jó, hogy látni lehessen: "Igen tudunk a problémárul, mindjárt elkezdünk dolgozni"... :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (16 db)