25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Gears of War - megjelenési dátum, videó

November elején érkezik a GoW, de addig is érkezett egy új trailer.

Írta: Retee 84 hozzászólás

Júliusban vált biztossá, hogy az előtte Xbox exkluzívnak hitt Gears of War elkészül PC-re is. A következő generációs akciójáték támogatni fogja a Games for Windows — LIVE funkciót, Vistán és XP-n is elérhető majd, öt új kampányrészletet tartalmaz, lesz benne editor, beépül a co-operative mód, és végül de nem utolsó sorban a DirectX 10-es megjelenítéssel is barátságban lesz. Emellett pedig nagy hangsúlyt kap az Xboxon már igen népszerű multiplayer támogatás is, részletes statisztikákat böngészhetünk majd az online játékosokról. Méghozzá hamarosan, hiszen a hivatalos bejelentés szerint mind a konzolos, mind a PC-s verzió november 6-án érkezik, azaz bő egy hónap múlva. De addig is, íme egy új gameplay videó:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Gears of War

Platform:

Fejlesztő: Epic

Kiadó: Microsoft

Forgalmazó: CD Projekt

Megjelenés:
2007. december PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Balikiraly
Balikiraly [383]
Végig olvastam, csak az ellenem irányuló részre kívántam reagálni. (ami egyébként nem éri meg, de már késő bánat)

ON: A belinkelt reklám tényleg nagyon nagy:) Emléxem még a megjelenés idején mennyiszer megnéztem újra meg újra meg újra és mégegyszer:-) Nagyon hangulatosra sikeredett:-) Itt egy másik videó, amit még a 360as bétájából "csaptak" össze :-) Ennek is van egyfajta hangulata:-P
McCl@ne
McCl@ne [13401]
ja, úgy értettem én is, hogy olvasni úgyis olvassa, csak válaszolni nem fog. Szerintem a srác ott vette fel a vita fonalát, ahol abbahagyta, ezért osztott be padavannak a maga módján, nem hiszem, hogy olvashatta a végkifejletét a dolgoknak.
Pyrogate
Pyrogate [21779]
de ez kábé az az effektus, amikor a 200 méterre már eltávolodott embernek ordítasz...
lehet h padavan elolvassa, de már úgysem válaszol rá. Már vita lezárva, tök felesleges. Persze ez csak én szerény véleményem:)
McCl@ne
McCl@ne [13401]
dehogy késett;-)
Pyrogate
Pyrogate [21779]
elkéstél
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (84 db)