Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

GC 2007

Készül a Hegylakó

Jövőre csak egy maradhat.

2007.08.23. 16:18 | szerző: Retee | kategória: GC 2007

Pár éve már felhördült a közönség, mikor kitudódott, hogy eladták a Hegylakó játékátiratának jogait, utána viszont senki sem jelentett be készülő projektet a nagy névvel, így már egészen el is feledkeztünk róla. De ideje ébredni, hiszen a Widescreen közölte, hogy féltő kezeik között készül a Highlander. A stílusát tekintve akció-kalandjátékban mi más is lehetne a célunk, mint hogy levadásszuk a világban fellelhető halhatatlanokat, hogy aztán megkaphassuk méltó jutalmunkat. A 2000 évet átölelő történetben négy helyszín vár ránk: először az ókori Pompeii városában ténykedhetünk, a középkorban Európa északi része lesz a célpontunk, hogy aztán a szamurájkori Japánban kicsit elmélkedhessünk a múltról. Végül pedig a közeljövő metropoliszában, New Yorkban vár ránk a végső harc. A fejlesztők ígérete szerint gyönyörű grafika (ezt a képek is bizonyítják) asszisztálása mellett kell küzdenünk és akcióznunk - bár nem csak halhatatlanok ellen. Három fegyvertípusban érhetjük el a mester szintet - a Katana, a kétkezes skót kard és a két kard variáció bármelyik tagja halálos lehet. Főleg úgy, hogy különböző vágási technikákkal is felvértezhetjük karakterünket, azaz Owen Macleodot. A sztori során amúgy 77 kitaszítottal találkozhatunk, nem egy pedig ismerős lehet majd a sorozatból, illetve a filmekből is. Megjelenés: valamikor jövőre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Highlander

« Előző hír: Megvan a Gothic 4 fejlesztője
Következő hír: Galactic Assault: Prisoner of Power weblap »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 9)

MagicMoment
MagicMoment 2007.08.24. 08:14
ennyi mcload a világon nincs,mint ebben az egész hegylakó sztoriban össesen.
xeLaR
xeLaR 2007.08.24. 08:18
De ha jól meggondolod, akkor teljesen logikus...hát egy egész klán volt belőlük:-D
MagicMoment
MagicMoment 2007.08.24. 08:30
ez oké,de emlékeim szerint azért ezek a hallhatatlanok nem úgy születtek, mint a nyulak. :D
oké,h volt egy mcload klán, de basszus,az mind hallhatatlan volt??
vagy tenyésztették őket? :D
szvsz, látván a sorozatot(tényleg az nincs meg valakinek? vagy valahol neten? :P) a filmet nekem az jött le,h hallhatatlanok csak atom ritkán születtek. de az,h egy egész klán legyen,akik bráderek és még hallhatatlanok is,az már nagyon-nagyon kamu... :P
MattMatthew
MattMatthew 2007.08.24. 08:33
Jah, elszakadhatnának már ettől a névtől. Az lenne a legjobb ha megalkothatná mindenki a saját karakterét (név, haj, szem stb) bár akkor kicsit RPG szaga lenne de az nem baj.

Azon én is gondolkoztam, hogy ha halhatatlanok vagyukn akkor nem lesz túl nagy kihívás. Max uncsi lesz mindíg a temetőtől visszasétálni arra a helyre ahol egy halálosnak hitt szúrást (lövést) bevittek (leadtak).
végleges!
végleges! 2008.03.20. 17:37
Énekem meg van a 2-6 -ok évadig az összes rész (címet is tudok adni honan töltötem viszont nem tudja valaki hol lehet letölteni / MEGRENDELNI/MEGVENNI az 1 évadát???