Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

E3 2007

Jön a Switchball

Golyós logikai játék érkezik.

2007.07.11. 19:49 | szerző: Madrac | kategória: E3 2007

A Sierra Online adja majd ki az Atomic Elbow logikai játékát, melyben egy folyton változó golyót kell végigkalauzolnunk egy keskeny sínpályán. A rengeteg akadály, csapda és labirintus mellett kell megtalálni a jó megoldást, mely elvisz minket a célig. Lehetőség lesz arra, hogy a golyó anyagát megváltoztassuk, ezzel küzdve le akadályokat, így lehet márványból, fémből vagy akár a levegőnél is könnyebb anyagból. Harminc pályán kell majd átjutnunk, melyek ötféle világban vannak, Skyworld, Iceworld, Caveworld, Cloudworld és Lavaworld. Megjelent egy videó is a programról, mely letölthető szerverünkről. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

« Előző hír: F.E.A.R. Files - az első képek
Következő hír: Bourne Conspiracy képek »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 4)

N3v3r7and
N3v3r7and 2007.07.11. 20:10
Modnjuk, hogy ballance 2? :-)
És még a graf is szép
+fav
TBone142
TBone142 2007.07.11. 20:52
Ne mondjuk, hogy Ballance 2! :-P

Én játszottam az előző játékuk demojával, a Crazyball-al, meg valami másik iszonyat gyenge próbálkozással, és ha más nem is, de az irányítás annyira élvezhetetlenné tette szerencsétlen programot, hogy nem sok esélye lesz rá, hogy bárki is annyira élvezze, mint a Ballance-ot. Sőt, ha jól emlékszem, még akadt is... Ráadásul valami svéd díjakat is nyert. EZ?! Inkább töltsétek le a Ballance-hoz a 13-as pályát, az legalább ingyen van! :)

Igazából lehet, hogy csak az fáj, hogy sokan úgy tesznek, mintha ez milyen újdonság lenne játékmenet terén, pedig hát ott volt a Ballance. Olyan ez, mint anno a Soldier of Fortune. Mindenki ajnározta, hogy területekre bontott sebzés van benne, aztán már jóval előtte benne volt a Sin-ben meg a Kingpin-ben is.
N3v3r7and
N3v3r7and 2007.07.11. 23:47
Hát kipróbálva azt mondom 100%-ban a ballance másolata, feltupírozott graffal, +1-2 ötlettel, de semmi több. Ami ott papír, az itt gumilabda. Mentési pontok 5 másodpercenként :-/ . Változatosabb pályák, tehát akinek a ballance tetszik ez is fog de nálam marad a ballance.