25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2007

Call of Duty 4: Modern Warfare infók, képek

Ősszel jön a mai környezetben játszódó FPS.

Írta: Dino

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig. A Microsoft E3-as sajtótájékoztatóján tartott rövid bemutató is bizonyította, hogy a látvánnyal és a hangulattal nem lesz gond. Végül természetesen a multiplayer játékmód se marad ki. PC mellett PlayStation 3 és Xbox 360 platformra készül a játék, ez utóbbin exkluzívan lesz hamarosan multiplayer béta tesztelés is. Az E3 alkalmából új képek is megjelentek az Infinity Ward fejlesztette játékból, és megtekinthető a prezentáció videója is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Platform:

Fejlesztő: Infinity Ward

Kiadó: Activision

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés:
2007. november 9. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2,6 GHz, 1 GB RAM, DVD-ROM, 8 GB HDD, 128 MB-os DX9.0c kompatibilis 3D kártya (GeForce 6600/Radeon X1300 vagy jobb, kivéve X1550)

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!