Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty 4 videók

Két új trailer a Modern Warfare világáról.

2007.06.21. 14:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007 eleje óta készítik a sikeres Call of Duty sorozat legújabb részét, a Call of Duty 4: Modern Warfaret. Az új epizódban az eddigiektől eltérően nem a második világháborúban, hanem modernebb környezetben hadakozhatunk. A játék fejlesztőivel a Gametrailers készített egy interjút, ami alatt tovább ismerkedhetünk a grafikával és a játékmenettel is, de mellette érkezett egy gameplay movie is.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «Kapcsolódó játék: Call of Duty 4: Modern Warfare

« Előző hír: Fahrenheit cheat
Következő hír: Galactic Assault - képek »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 29)

CitizenX
CitizenX 2007.06.22. 15:05
Kurvára egyetértek.
Razor03
Razor03 2007.06.22. 15:16
Pedig pár hét alatt le tudnák programozni (ha akarnák) hidd el, de oly felesleges mikor erőfeszítések nélkül is szarrá keresik magukat.

Különben meg nem elég jó, ha meglőnek, elbújsz egy sarokba és meggyógyulsz xD:D?

Évezred gamer vívmány az öngyógyító szuperszónikus katona. Az okkultista nácik biztos örültek volna az ilyen harcosnak :D. Hmm mondjuk a BloodRayne vagy a Return to Castle Wolfeinstein egyik fő bosszának pont jó lett volna.
KisCsirkee
KisCsirkee 2007.06.22. 16:32
Nahgen, amikor először tapasztaltam a golyók "kiizzadását" leestem a székről! :-D AZ addig ok, h reálisabbá akarták a játékot tenni, hogy nincs medkit, nade EZ! :-/ Vegyünk példát ismét a remek BiA-ról, ahol nincs medkit, szal óvatosnak kell lenni! Ennél azért monjuk jobb lett volna, ha jött vona 1 medik.

Jah a 10 éves vérkocka jani pedig sajna simán leszarozná, ha 1 lövéstől fűbe harapna! :-/ Ez is annak a célközönségnek lesz akik rush és mindenkibe 1 tár bumm-bumm hentre vágyik, nem pedig reális akcióra és valljuk be az előbbiek vannak többen! :-/
Razor03
Razor03 2007.06.22. 16:38
Azért nekem a Medal PA féle "tarts ki haver jön a doki és összekapar" megoldás is bejött (főként hogy kiabálni is lehetett a szanitécnek). Persze az is messze volt a realitástól, de még mindig közelebb a valósághoz (harctéri életmentés). Meg ott azért a filmszerű hangulat feledtetni tudta az ilyen jellegű megoldásokat. De a COD-os mindenen túltesz :D.
KisCsirkee
KisCsirkee 2007.06.22. 16:44
JAh, a MOHPA féle medikért ordíbálás is jóvolt, és azis, hogy a sebesült társakat is oda lehetett cipelni. Az animáció is jó volt, por, morfium, hányás! :-D Az is tetszett, hogy limitálva volt 5-re ha jól emlékszem, nade ez a COD golyókiolvadás aztán nagyon! :-D