Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Játék

Call of Duty 4: Modern Warfare - trailer

Az első videó a játékról.

2007.04.28. 13:25 | szerző: Retee | kategória: Játék

Felkerült a netre az első, bemutatkozó videója a Call Of Duty 4: Modern Warfare-nek, és ezzel szinkronban elindult a játék hivatalos honlapja is, ahol regisztráció után lehet további információkhoz hozzájutni. A megjelenést az Activision weboldala ez év őszére ígéri. Íme a videó: ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kapcsolódó játék: Call of Duty 4: Modern Warfare

« Előző hír: Új Blizzard MMO?
Következő hír: Fight Night Round 3 - mobilon »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 33)

KisCsirkee
KisCsirkee 2007.04.30. 22:14
Hát igen, a MOHAA-nak Omaha a COD-nak Sztálingrád. :-)

Az UO-ban pedig a B17-ből való lövöldözés volt a kedvencem, ami iszonyat hangulatos volt!! ;-) Jah amúgy COD1-ben most járok a kastélyan.
RAI*DEN
RAI*DEN 2007.05.07. 20:53
Nemtom skacok ti hogy álltok vele, de a CoD2 szörnyen szar lett az 1 meg a kieg.-je nagyon ott van a szeren, és a CoD3 is nagyon jó volt, bár kicsit monotonnak éreztem. Aki egyébként a mésodik világháborúért sír, azt csak sajnálni tudom, hisz már úgy kivesézték ezt a szegény 2. világháborús korszakot... Lehet a javára fog válni a játéknak, hogy friss vért fecskendeznek belé, szóval a jelenkort kapjuk meg. Lényegében, szerintem olyasmi lesz mint a cs, hisz gondolom mostanság AK47-el, meg M4A1-el harcolnak meg a többi rakat fegyver. Kíváncsian várom milyen játékot hoznak ki ebből...
-Jozef-
-Jozef- 2007.05.08. 07:15
Kastélyos részt ne is említsd.Szvsz az egész amcsi kampányt elszúrta.Mért nem lehettek ugyanolyan lendületes tűzharcok az egész játék során? Ste.Mére Eglise rész elvitte a hátán az egész amerikai oldalt.Angoloknál a hadihajó elsüllyesztéséről meg ne is beszéljünk.Viszont tényleg Sztálingrád volt a leghangulatosabb.

CoD 2-vel meg mi a baj? A hangulat annak is ott van a szeren,grafika megfelel,harcok meg még intenzívebbek mint az első részben.Mondjuk a játékba elkélne,egy olyan MOHPA szintű parancskiadás.

3-al meg nem játszottam még.
Ákos2
Ákos2 2007.05.08. 07:54
Az a fő baj (mondjuk ez jó dolog), hogy a modern háborúkban mind amerika, mind a britek félnek a veszteségtől. Meghal egy amcsi, és még a magyar híradó is bemondja. Eddig se volt valami hiteles játék a cod, de ha itt is úgy fognak hullani az emberek, mint az eddigi részekben, akkor nagyon nagy bukás lesz.
goodboy007
goodboy007 2007.05.08. 09:41
Én pont a B17-es részt nem szeretem, mert sztem monoton, folyamatosan lövöldözni kell, és kész. Mint egy vadkacsavadászat:-D.