Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo III

Írd ide hozzászólásod:


21.08.23. 20:27 #4376
realfalcon
És a MAGYAR diablo játékosok helye https://www.facebook.com/groups/diablomagyarorszag
21.08.23. 20:18 #4375
realfalcon
"adminisztrátori engedéllyel"
SZIASZTOK! Aki még nem ismerne minket, annak itt a jó alkalom! Magyarország legaktívabb Diablo III klánja vagyunk (most már multigaming) Főleg Casual játékosaink vannak, de természetesen van progressz kemény mag is Nálunk mindenki segít a másiknak, mindegy ki mennyi paragonon van. Csalás nulla tolerancia, azonnali kirugással. A toxikus emberek is repülnek, építeni szeretjük a klánt, nem rombolni Remélem felkeltettem a kiváncsiságotokat

Köszi a figyelmeteket: realfalcon

Elérhetőségek, infok: www.hungarian-heroes.hu/tagokat-keresunk
discord: https://discord.gg/qfWNxYu
20.06.26. 11:26 #4374
phantommy
D2-t barbárral kezdtem, de a druida lett a befutó. Köszi a válaszokat mindkettőtöknek
20.06.26. 11:23 #4373
phantommy
Jó hír! A Van Helsing 1-ben nem tudtam közben állítani és a vége felé el is akadtam.
20.06.23. 07:53 #4372
RAI*DEN
Én alapvetően barbáros karakter voltam D2-ben, és a D3-at is azzal kezdtem, de végül a Demon Hunter lett a favoritom. Nagyon élvezetes vele a játék, az evade képességével elég jól körbelehet ugrálni az ellenfeleket és frankón ki lehet térni a "lövedékek" elől vele. Barbárral mondjuk könnyebb, de mindig ott van a lehetőség ugye lejjebb rakni a nehézségi szintet. Igen, a nehézségi szintet érdemes közben állogatni, mert menet közben úgyis eljutsz oda, hogy nyugodt szívvel felrakhatod hardra(jobb loot, több xp, több arany, több nyersanyag). Persze ez teljesen egyéni preferencia, csak tipp.
20.06.22. 21:47 #4371
PrOHax
Játék közben tudod állitani a nehézséget, mert a geared-től fog függni, hogy mi a helyzet.

Pl: Ha korán találsz egy jó legendary-t ami pusztit, feljebb viszed a nehézséget, viszont ha léped a szinteket de nem nő a sebzés mert nincs jó cucc, nehezebben hallnak a mobok, lejjebb kell majd vinni, amig nem lesz valami baszó cuccod megint.

Szóval, neked kell megtalálni az egyensúlyt a játékban.

Röviden: Amennyiben túl sokáig szenvedsz a mobokkal, túl nehéz a játék, vidd lejjebb. Viszont, ha a mobok one-shot, túl könnyü. Akkor jó a szint, ha kb balance-ban van, és viszonylag gyorsan hal az enemy, de nem egyből.
20.06.22. 17:04 #4370
phantommy
Szia, csak még 1 kérdés: Te milyen szinten kezdtél neki a D3-nak?

PC-n van a normal, hard, expert, master, meg a torment fokozatok, konzolon az easy, normal, hard, meg a master fokozatok. Én PC-n játszom.

Más játékokat, talán a D2-t is, easy-normal-hard választék mellett normál szinten játszottam, de egyrészt itt normál a legalja és 4 fokozat van, másrészt konzolon az easy a legkönnyebb. Ezt azt jelenti esetleg, hogy PC-n az itteni normál megfelel az easy-nek felel meg?

Sacred 2-t túl könnyű fokozaton játszottam és ezért semmi érdekes nem volt benne. Míg volt olyan játék, ami könnyű fokozaton is kifogott rajtam.
20.06.15. 17:11 #4369
phantommy
20.06.09. 17:35 #4368
david139
Mindegyik jó. Nekem a legizgibb a monk volt, a leglaposabb a crusader, de azért az is okés.
A szettek meg ugye teljesen megváltoztathatnak egy karaktert. Szóval amelyik szimpi, nagyot nem tévedhetsz.
20.06.09. 17:14 #4367
phantommy
Sziasztok! Én most kezdeném a Diablo 3-at (hogy 1-2 karakterrel végigmenjek, mielőtt jön a 4).Nem tudom eldönteni, hogy melyik karakterrel kezdjem és milyen nehézségi fokozaton.Valamennyire a Barbárral és a Crusaderrel, esetleg a Monkkal szimpatizálok...

A D2-t anno Barbárral és Druidával toltam végig sikerrel. Végig tudtam vinni a Dungeon Siege 1-2-t, a Torchlight 1-2-t, viszont a Titan Quest főbossát nem tudtam legyőzni. A Van Helsing 1 Tetőbirodalom rész sem ment (mágussal, ahol nagyon sok kis ellenfél támad). Mindezeket normál fokozaton. A Sacred 2-nél viszont éppen az volt a bajom, hogy normál fokozaton túl könnyű volt, de már nem volt kedvem nehezebb fokozaton újrakezdeni.

Kinek milyen tapasztalata van a D3-mal, ami a fenti kérdéseket illeti? Köszi a segítséget előre is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Vissza