Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tom Clancy's The Division 2

Írd ide hozzászólásod:


20.02.16. 20:42 #188
Bengal
Három euróért végül én is behúztam Ennyiért egy próbát megér
20.02.15. 21:57 #187
razak
Az akkor még nem volt, vagy legalábbis én csak ma láttam, de egyébként a szerverrel volt gond, azóta simán be lehet lépni a 3euró ellenére is..
20.02.15. 13:45 #186
VodevilX
Ubi/Epic store-ban 3€ az alapjáték, lehet hozzá némi köze
20.02.14. 10:06 #185
razak
Sorba kell állni a belépéshez, mióta kijött ez EP 3. Ilyet se láttam sűrűn, mióta játszom. A Warlords of New York márciusi megjelenése ezek szerint felcsigázta az eddig téli álomban szunnyadó játékosállományt, vagy csak az új specializationt jöttek kipróbálni. Na, még 30 emberen kell átverekednem magamat a beléptetéshez..
20.02.10. 11:14 #184
razak
Semmi különös nem történt átmentél egy másik world tierbe, ha jól értelmezem a leírtakat, ahol megjelent a Black Tusk invázió(ami minden héten visszatér más-más küldetésben és azért piros a terület, mert azt megszállták). A térkép jobb felső sarkában jelzi, hogy éppen hanyadikban vagy, a world tier 5 az legvégső. Ez egy ilyen játék folyamatosan ugyanazokat a küldetéseket csinálod, amit a legtöbb MMO-ban ugyanazokat a instance-okat járod be nagyon sokáig.
A modokat ha rámész egy adott tárgyra és látsz kis "téglalapokat" a bal alsó sarokban ,akkor oda be tudod illeszteni őket az F billentyűzet megnyomásával ha nincs akkor annál a gearnél ez nem elérhető. Ezek is limitálva vannak, van ahol csak offenzív modokat rakhatsz, van ahol armor, rezisztencia stb. A skilleket is lehet"modolni" ugyanúgy F billentyűvel. Tehát nem számítja azt, ha csak a táskádban vannak, be kell őket helyezni.
20.02.10. 10:15 #183
zatoki
Hello. Én decemberben vettem meg januárban kezdtem neki és nagyom rápörögtem. Lehet szólózni de ha olyanom van random csapatban írtom az ellent. Randomban csatlakoztam korábban egy grouphoz akik úgy tolták, hogy egy fő misszó teljesítése után fast traveller egyből mentek a következőhöz és így tovább. Én szerettem sétálgatni az egyébként szerintem gyönyörű játékban és megnézni a "kreatív" munkáját egy berendezett épületben. Az első csalódás most ért. Még pár main mission volt hátra amikor egy backup kérésre válaszolva segítettem egy playernek. Mikor végeztünk nézem térképen, hogy közel van a capitolium mission hát bemasíroztam, de gőzöm se volt mi az a küldetés. A kisegített srác jött utánam. Már az elején sejtettem, hogy ez egy kiemelt küldi lehet mert mindenfelé égő roncsok, romok, légelhárító ágyútűz, akna tűz stb. Nagy nehezen végigtoltam (mert a másik player valami sniperrel volt így csak nyúlnak volt jó). A végén kimasírozok, előugrik egy bevágott intro, tüzijáték, magyaráznak valami Black Tuskról aztán hopp, előttem a térkép és megint minden terület pirosban van. Mi a szar? Ez mire volt jó. Ez lenne az Episode 2 vagy mi? Kezdhetem elölről az egészet? Értem én, hogy már megismerkedtem a játékmenettel és már tolhatja a tápos ellent de miért ilyen módon oldották meg. Ez nagyon lehangoló volt. Úgy éreztem az eddig elért küldiket buktam. Az egy dolog, hogy valaki segítséget kér és miatta újból letolom a missiont amit már megcsináltam, értem én, hogy a teljesített missziók nyugtázva vannak a térképen de érzésre olyan mintha megint (és ténylegesen) végig kellene verekednem magam a térképen, mert minden utcában ott egy 6-7 tagos enemy osztag + szétverésük után még visszatámad egy 5-6-fős csatap.
A másik dolog, hogy számomra ez a modolás meg skill dolog teljesen érthetetlen. Az inventoryban a Mod tatyó televan de nem tudok azokkal tenni semmit. Defense, offense, utility egy dolog de mire jó? Ha a tatyóban vannak már automatice használja a player? A skill pontok mire jók? Úgy vettem észre a fegyverek és páncélzat ereje nem függ attól.
20.01.22. 16:11 #182
Bengal
Na akkor ez most eldöntötte a kérdést végleg
20.01.22. 16:06 #181
razak
Igen, igen. Ismerős szituáció. A láthatatlan fal miatt mindenki ki van akadva. Teljes joggal. Na az a kettőben is megvan, ha valakinek hiányozna az első rész után.
20.01.22. 15:50 #180
Bengal
Az első részét próbáltam ingyenes hétvégén. Akkor valszeg videó kártya gondom is volt, mert olyan grafikai malőrök jöttek elő, hogy csak hüledeztem. Lőttek rám de nem mutatta az ellenfeleket, mert nem jelenítette meg őket. Láthatatlan fal miatt nem tudtam fedezékbe ugrani. Nagyon gyorsan elegem lett belőle és feléje sem néztem többet.
Azóta lett újabb kártya, meditatív kikapcsolódásként pedig For Honor-ozok
20.01.22. 15:31 #179
razak
Szívesen. Nincs mit. Vannak ingyenes hétvégék Ubiéknál, ha rákerül a sor ott kipróbálod, ha lesz kedved. A saját tapasztalat a mérvadó nem mások ízlése. Witcher? Rosszul nem jársz vele. Nekem pedig még azt nem sikerül végigvinnem. Pedig nekifutottam párszor. Most elég néha ez a meditatív lövöldözés kikapcsolódás gyanánt.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Vissza