Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars Battlefront II multiplayer béta [hozzászólások]

Írd ide hozzászólásod:


17.10.09. 22:08 #5
Noggle
Ez butaság, ez olyan mintha a Gyűrűk Ura nem fantasy lenne, csak a hardcore Star Wars rajongó mondja, hogy ez nem sci-fi, hanem Star Wars és kész
17.10.09. 17:51 #4
GeryG
Tudom, ezt minden rajongó ismerősömtől meg szoktam kapni, hogy nem sci-fi. De nekem, mint nem rajongónak az űrhajókkal, fénykardokkal (tudom, nem lézerkard ) csak sci-fi marad. Olyan ez, mint mikor a Fűrész első részét horrornak nevezi valaki... holott az csak egy sima krimi.
17.10.09. 17:49 #3
GeryG
Ahogy írtam, nem sok lövésem van a SW-univerzummal kapcsolatban. Az MTT-t át is írom, hülyeség ne legyen benne azért.
17.10.09. 17:45 #2
Kanduhrka
Én is kipróbáltam, de nem kötött le túlságosan. Egyébként a legtöbb oldalon eléggé szapulják a grafikát, és hát na, az a helyzet, hogy ég és föld a különbség a tavalyi Battlefield 1 és e között - előbbi javára. Szerintem több szempontból el is marad az 2015-ös első részhez képest.
Illetve egy apróság: "Nekem meg egy jó sci-fi lövölde volt a béta." Azért ez a játék, meg ugye maga a Star Wars is, elég távol áll a sci-fi-től bár értem mire gondoltál.
17.10.09. 16:58 #1
subject17
"A támadóknak előbb be kell kísérniük a LAAT-ot a város központjába (...)". MTT-t. A LAAT egy klón gunship, amit használhatsz időnként battle pontokért cserébe.
"(...) egyiküknek a Fondor körül keringő űrállomást kell elpusztítania, a másiknak pedig megvédeni". Egy csillagrombolót kell elpusztítani, nem az űrállomást, az állomáson csak pajzsgenerátorok vannak, amik megsemmisítése után lehet a rombolóra fókuszálni.

Azzal pedig nem értek egyet, hogy a hősöket piszok nehéz lenne megölni, sőt. Ha agyatlanul játszol, egyetlen ügyesebb sima katona is elég, amikor először játszottam Han Soloval, szégyenszemre hátbalőtt egyetlen heavy trooper, és végem is volt. Persze ez ritka, de az első részhez képest hatalmas különbség, ott egy béna játékosnak is számtalan esélye volt egyetlen meglepetésszerűen támadó katona ellen javítani.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Vissza